Elektriciteit leggen: teken je installatie in met de ontwerptool van Sack Zelfbouw en bespaar via zelfbouw

Gepubliceerd op 09 Februari 2022

Door zelf je elektriciteit te leggen met een zelfbouwpakket, bespaar je geld en tijd. Zo hou je meer budget en tijd over voor de zaken die er écht toe doen. Geen ervaring met het leggen van elektriciteit? Da’s geen excuus, want je krijgt alle professionele begeleiding die je nodig hebt. Wist je trouwens dat er een gratis online tool bestaat, waarmee je makkelijk zelf je slimme elektriciteit kan intekenen? Het is slechts een van de vele manieren waarop Sack Zelfbouw jou begeleidt bij je klus.

Zelf je elektriciteit leggen = tijd en geld besparen

Weet jij van aanpakken en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan kan je ook zelf elektriciteit leggen in je nieuwe of te verbouwen woning. Kies je voor een zelfbouwpakket, dan koop je je materiaal aan groothandelsprijzen en hoef je geen professional in te huren. Een dubbele besparing dus! En omdat je niet moet wachten op een elektricien, kies je zelf wanneer je de werken start en welk tempo je hanteert.

Bij Sack Zelfbouw adviseren ze je uitgebreid over het juiste systeem voor jouw situatie en stellen ze je zelfbouwpakket samen op jouw maat, zodat je je geen zorgen moet maken over specificaties en aantallen. Bovendien werken ze altijd met oplossingen van A-merken. Benieuwd? Vraag je gratis infobrochure aan en plan online je afspraak in een Sack Zelfbouw-showroom. Daar krijg je advies op maat en een gratis offerte, volledig vrijblijvend. 

Geen voorkennis vereist

Toch wat koudwatervrees? Niet nodig! Om aan de slag te gaan met een zelfbouwpakket van Sack Zelfbouw, hoef je geen ervaring te hebben met het leggen van elektriciteit. Ook is het niet nodig om een opleiding elektriciteit te gaan volgen. Door de handige online ontwerptool, de voormontage van de elektriciteitskast en de uitgebreide persoonlijke begeleiding kan je ook zonder ervaring je slimme elektriciteit plaatsen.

Zo krijg je een duidelijk stappenplan op maat van jouw project. Bij de leveringen van het materiaal geeft een technieker van Sack Zelfbouw je telkens alle uitleg die je nodig hebt. Bovendien kan je tijdens de werken terecht bij de technische klantendienst. Installatie klaar? Dan kan je de vakmannen een laatste grondige controle laten doen ter plaatse. Safety first!

Reken op hulp van echte specialisten

Alle vakmannen van Sack Zelfbouw hebben uitgebreide ervaring met slimme elektriciteit. Ze zijn dus prima geplaatst om jou bij te staan, en dat doen ze ook. Ze verzorgen de intekening, de bekabeling en pre-installatie van het verdeelbord, doen de programmatie en volgen je project op. Dankzij hun expertise ben je altijd zeker dat je project afraakt en wordt uitgevoerd zoals het hoort. Dus ja, zelfs een systeem voor slimme elektriciteit kan je met hun begeleiding zelf plaatsen en instellen.

Ontdek Niko Home Control huisautomatisering

Een elektrische installatie die je helpt om comfortabeler te wonen, veiliger te leven en tegelijk energie te besparen? Het bestaat! Met Niko Home Control en het zelfbouwpakket van Sack Zelfbouw kan je vanop een centrale plaats in huis (of zelfs van overal ter wereld) verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen besturen en de controle bewaren over je voordeur. Dankzij het tijdloze design past het systeem naadloos in elk interieur. Met de ondersteuning van Sack Zelfbouw kan je het bovendien makkelijk zelf plaatsen. Vraag je gratis infobrochure aan en leer meer over de mogelijkheden.

Maak een plan met de ontwerptool van Sack Zelfbouw

Hoe start je je project elektriciteit met Sack Zelfbouw? Eerst maak je met de ontwerptool van Sack Zelfbouw een richtinggevend elektriciteitsplan, gratis en vrijblijvend. Vervolgens maak je een afspraak in een Sack Zelfbouw-toonzaal om je wensen te bespreken met een specialist. Daar helpt jouw persoonlijke adviseur je bij de keuze van de juiste oplossing. Maak hier je afspraak voor een adviesgesprek en ontdek de geschikte installatie voor jou, rekening houdend met je woning, je situatie, je behoeften en je budget.

Hoe werkt de ontwerptool van Sack Zelfbouw?

Met de ontwerptool van Sack Zelfbouw teken je eenvoudig je slimme elektriciteit in. Hoe werkt het? Eerst laad je je bouwplannen in. Vervolgens kan je makkelijk de gewenste onderdelen plaatsen en wijzigen tot je tevreden bent met het resultaat. Voor meer inspiratie voor jouw elektrisch plan bekijk je het overzicht van alle componenten. De ontwerptool geeft ook een prijsindicatie, zodat je de impact van bepaalde keuzes kan inschatten.

Een elektrisch schema is niet alleen handig om te zien wat waar moet komen, je moet het ook kunnen voorleggen bij de keuring van je elektrische installatie. Zo’n elektriciteitskeuring is verplicht bij een woningverkoop, maar ook na een (grondige) renovatie of aanpassing van de elektrische installatie. Goed om te weten: kies je voor een zelfbouwpakket elektriciteit van Sack Zelfbouw, dan zijn alle vereiste eendraads- en situatieschema’s standaard inbegrepen.

Als klusser weet je vast hoe je een kabel moet leggen en een stopcontact moet aansluiten. Maar het elektrisch schema tekenen, dat is toch net even wat anders. Gelukkig is er de ontwerptool van Sack Zelfbouw! Daarmee teken je makkelijk zelf je slimme elektriciteit in. Probeer het eens uit en maak een afspraak in een Sack Zelfbouw-toonzaal om het resultaat te bespreken met een expert. Je ontdekt meteen hoeveel jij kan besparen via zelfbouw.