Elektriciteit zelf plaatsen? Deze tools zijn hiervoor onmisbaar

Gepubliceerd op 20 November 2020

Het leggen van elektriciteitsleidingen mag dan specialistenwerk zijn, het slijpen en uitboren van de nodige sleuven en ruimtes kan je makkelijk zelf doen. Met het juiste gereedschap uiteraard. Ontdek in dit artikel welke steengoede tools je klus vergemakkelijken.

Download vooraf het uitgebreid stappenplan

In dit artikel leggen we de focus op het juiste gereedschap: de tools waarmee je deze klus perfect kan klaren. Tenminste als je juist te werk gaat! Hou zeker het uitgebreid stappenplan bij de hand wanneer je sleuven en ruimtes voor elektriciteitsleidingen gaat slijpen en uitboren. Staan er nog andere klussen op het programma? Ontdek het Powerplus-gereedschap en vind tools voor elke klus en elk budget.

3 steengoede tools maken je klus eenvoudig

Met de powertools van Powerplus verzet je bergen werk. Werk dat je bovendien niet hoeft uit te besteden. Voor het maken van sleuven en ruimtes voor de inbouwleidingen van je elektriciteit, heb je deze tools nodig: een haakse slijper, een klopboormachine en een boorhamer. Graag meer gespecialiseerde info? Vind een verkooppunt in je buurt en profiteer er van expertenadvies.

Slijp sleuven met een haakse slijper

De accu haakse slijper met een schijf van 115 mm diameter is ideaal voor het slijpen van kleine sleuven in de muur en het doorslijpen van metaal en steen. Het snoerloze toestel beweegt in alle vrijheid. Met 7000 toeren per minuut is hij een van de krachtigste accu haakse slijpers op de markt. De 115 mm slijpschijf is bovendien makkelijk vervangbaar. Ontdek deze haakse slijper live en bezoek een winkelpunt in je omgeving

Welke boormachine heb je nodig?

Een geschikte boormachine voor het boren van grote gaten in metselwerk? Dat is vanzelfsprekend de klopboormachine. In combinatie met een gatenzaag of doosboor, boor je makkelijk ruimte voor een stopcontact in je muur. Wil je een snoerloos toestel? Ga dan voor een accu van 18V of meer. Kies een handige en krachtige accuklopboormachine uit het aanbod.

Boren met superkracht

Het uitkappen van de sleuven? Dat gaat het vlotst met een boorhamer met een voltage rond 40V. Er zijn boorhamers om te boren in beton, maar eveneens om te beitelen, wanneer de boorhamer over een beitelfunctie beschikt. Met een slagkracht van ten minste 3 joule, is deze boorhamer perfect voor zware klussen. Hoe hoger het aantal joule, hoe groter de gaten die je in het beton kan maken. Grasduin door het aanbod en vind je favoriet, met of zonder snoer.

Handig snoerloos met behoud van power

Vind je gereedschap op accu niet krachtig genoeg? Je vergist je. Dankzij Dual Power, de nieuwe batterijtechnologie, presteren snoerloze tools veel langer met behoud van power. Gedaan met het slepen en ontwarren van vervelende snoeren. Het voordeel van de bewegingsvrijheid wordt een waar comfort. Ontdek hier een uitgebreid assortiment snoerloze tools.

Haal nóg meer uit Dual Power

Met Dual Power profiteer je van de kracht van twee batterijen. Je hoeft geen nieuwe batterijen of laders meer aan te schaffen. Dat noemen we slim investeren. Registreer je aangekochte Dual Powertool online en ontvang bonuspunten die je inruilt voor leuke cadeaus, die je zelf kan uitkiezen.
Het leggen van elektriciteitsleidingen, dat is specialistenwerk. Wat je wél zelf kan, is het creëren van sleuven en ruimtes dankzij krachtig klusgereedschap van Powerplus. Ontdek eveneens het comfort van Dual Power. Graag meer gespecialiseerde info? Bezoek een Powerplus-verkooppunt in je buurt voor advies.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan