Upgrade je tuin, met Niko Hydro schakelmateriaal

16/03/2022

Licht, elektriciteit, internet of televisie op je terras, aan je zwembad, in je wasruimte of in je kelder? Waterdichte schakelaars en stopcontacten zijn dan je enige veilige optie. Niko Hydro schakelmateriaal weerstaat water, weer en wind. Ontdek de mogelijkheden en leer wat jij te winnen hebt.

Veiligheid en gemak, binnen en buiten

Wil je buiten een feestje bouwen met de buren, of liever een openlucht movie night met het gezin? Compromissen sluiten tussen veiligheid, comfort en design is niet langer nodig dankzij de Niko Hydro stopcontacten, schakelaars en media-aansluitingen.

Bekijk het Niko Hydro assortiment

Jouw leven binnen, buiten verder zetten

Hetzelfde comfort op je terras, in je garage of aan je zwembad? Dat kan! Met Niko Hydro (verkrijgbaar in zwart, wit of grijs) breng je de elektrische functies van de woonkamer eenvoudig naar buiten. Luidsprekers, een USB-lader, internet- of tv-aansluiting zijn met Niko Hydro weerbestendig zodat je buiten zorgeloos kan genieten.

Ontdek de data-oplossingen van Niko

Niko Hydro, waar je maar wil

Niko Hydro biedt een hele reeks waterdichte oplossingen die jouw tuin zo comfortabel mogelijk maken. Of het nu gaat om regen of water rechtstreeks uit de tuinslang, de Niko Hydro collectie kan er tegen! Denk aan spuitwaterdichte sleutelschakelaars waarmee je de stroomtoevoer voor de buitenruimte met één sleutel beheert. Maar ook een spuitwaterdicht fietsoplaadpunt om je elektrische fiets razendsnel op te laden.

Geen muur in de buurt? Geen probleem! Met de Niko Hydro tuinpalen installeer je alle Niko Hydro oplossingen om het even waar.

Stijlvol én functioneel

Niko Hydro werd speciaal ontworpen om te voldoen aan veeleisende en vochtige omgevingen. Op-en-top functioneel, maar Niko zou Niko niet zijn zonder een stijlvolle uitvoering. Alle Niko Hydro stopcontacten, schakelaars en media-aansluitingen zijn beschikbaar in neutraal grijs, strak zwart en eenvoudig wit. Zo zijn je stopcontacten en schakelaars opvallend onopvallend, of geven ze net het nodige contrast op lichte en donkere achtergronden.

Ontdek het volledige gamma

Geef energie aan je buitenleven

Installeer Niko Hydro eenvoudig buiten, ook als er geen muur in de buurt is. Niko’s strakke tuinpalen, ook verkrijgbaar in neutraal grijs, strak zwart of eenvoudig wit, kunnen tot drie Niko Hydro functies bevatten, zoals schakelaars, stopcontacten, data-aansluitingen, USB-laders of een sleutelschakelaar. Je maak de tuinpalen eenvoudig vast in het gras met een pin in de grond of met een grondplaat aan je terras of oprit. Leven brengen in je buitenleven was nog nooit zo eenvoudig.

Ontdek de Niko Hydro tuinpaal

Meer weten over het waterdichte Niko Hydro schakelmateriaal? Neem contact op met een installateur in je buurt en/of bekijk de online catalogus.

In samenwerking met Niko

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.