Schep orde in je opladers met een vaste USB-lader

Je smartphone, je tablet, je fototoestel, je draagbare gps, je mp3-speler: ze hebben elk hun eigen oplader. Met de ingebouwde USB-lader van Niko maak je een eind aan de berg opladers die in huis rondslingeren. Alle toestellen die via USB opladen, kun je nu snel en op dezelfde plek opladen.

In de muur opladen via USB

Ga het eens na: je laadt je mobiele toestellen bijna altijd op dezelfde plaats op. Waarom kies je dan niet voor een vast oplaadpunt? Het geeft je heel wat voordelen. Je moet nooit meer naar de juiste oplader zoeken: gewoon je USB-kabel in de lader steken. Je sluit er alle toestellen op aan die via een USB-poort opladen.

2 toestellen per lader

Met een Niko USB-lader in je muur laad je zelfs 2 toestellen tegelijk op. Bovendien nemen je opladers de stopcontacten niet meer in beslag. En je maakt ook nog eens definitief komaf met de wirwar aan rondslingerende opladers die je maar al te makkelijk kwijtraakt.

Snel, gemakkelijk en mooi

Je installeert de USB-lader even gemakkelijk en snel als een stopcontact, en je mag hem in dezelfde kring aansluiten. Je werkt hem af met een afdekplaat uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original reeks. Zo past hij meteen mooi bij de rest van je schakelaars en stopcontacten.

Meer informatie over de Niko USB-lader.

In samenwerking met Niko

Meer nieuws van Niko

Schakelaars als extra touch voor jouw interieur: zo style je ze!

Heb je er al eens over nagedacht dat een schakelaar een leuk accent kan geven in jouw interieur?

Neem deel aan de gratis online webinars van Niko

In deze uitdagende tijden wil Niko zijn klanten bijstaan.

Tips & tricks die je buitenruimte slimmer én mooier maken

Je tuin of terras moet een plek zijn waar je heerlijk kan vertoeven of tot rust kan komen.

GRATIS Nieuwsbrief