Schakelaars en stopcontacten: de finishing touch voor je interieur

Je meubilair kies je uit tientallen kleuren, ontwerpen en stijlen. De kleuren van je muren uit kleurenwaaiers met duizenden tinten. Je vloer uit verschillende steen-, hout- of andere materiaalsoorten en honderden kleuren. En je schakelaars en stopcontacten? Ga je gewoon voor wit, crème of zwart? Of heb je ook daarvoor graag de keuze uit tientallen kleuren en materialen?

Maak het verschil

In een interieur maken details het verschil. Schakelaars en stopcontacten die door vorige verfbeurten bespat zijn, verknoeien het volledig. Crèmekleur is vaak een gemakkelijke oplossing waar andere tinten meer op hun plaats zijn. En een stopcontact met een ander design of een andere kleur dan je lichtschakelaar, televisie- of internetaansluiting is vaak nog storender.

Tientallen materialen en kleuren

Kies je voor Niko, dan geef je al je schakelaars, stopcontacten en media-aansluitingen dezelfde afwerking en kleur. Of per kamer net een volledig andere combinatie. Je keuze is groot: je kiest uit de tientallen kleuren en materialen van onze reeksen Niko Original, Niko Intense en Niko Pure.

Niko Original: mild en discreet

Niko Original kenmerkt zich door uiterst zachte lijnen. De reeks is beschikbaar in een mild kleurenpallet. Elke tint is discreet aanwezig en gaat op in de achtergrond.

Niko Intense: zachte contrasten

Bij Niko Intense staat aanraking centraal. De reeks heeft een strakke vormgeving met zachte lijnen die je schakelaars en stopcontacten een warm karakter geven in contrast met de achtergrond.

Niko Pure: bijzonder design

Niko Pure staat voor ultrastrak en betaalbaar design. Bijzondere en exclusieve materialen vol verhaal en emotie zoals bamboe, bakeliet, brons en verweerd staal garanderen een duurzame en stijlvolle afwerking.

Snel een nieuwe afwerking

Dateren je Niko schakelaars en stopcontacten van na 2006? Of wil je binnen enkele jaren een nieuw design aan je muur? Het Niko inbouwwerk laat je gewoon in de muur zitten. De afdekplaatjes en het opbouwwerk van je schakelaars, stopcontacten en media-aansluitingen wissel je via een eenvoudige klik voor een andere combinatie. Ook als die uit een andere afwerkingsreeks komt.

Ontdek onze designs.

In samenwerking met Niko

Meer nieuws van Niko

Neem je huis mee op vakantie met Niko Home Control

Op vakantie vertrekken en je huis gerust achterlaten? Dankzij Niko Home Control kan het!

Elektrische fiets krijgt eigen stopcontact

Daar waar elektrische fietsen enkele jaren terug nog eerder een uitzondering waren, zie je ze nu

Niko investeert 10 miljoen euro per jaar in digitalisering fabriek

Het familiebedrijf Niko uit Sint-Niklaas, Belgisch marktleider in de productie van elektrisch ins

Niko lanceert plafonddetectoren met baanbrekend montagesysteem

Binnenkort lanceert Niko een innovatieve reeks detectoren die dankzij een uniek montagesysteem mo

GRATIS Nieuwsbrief