Maak het jezelf gemakkelijk met huisautomatisering

Gepubliceerd op 17 October 2016

Waarom huisautomatisering installeren? Je maakt het jezelf heel wat makkelijker. Je bedient je hele woning vanop één plek: bijvoorbeeld een touchscreen aan de muur, je tablet en/of smartphone. Verlaat je de woning, dan schakel je met één druk op de knop alle lichten uit. Ook die van de badkamer of kinderkamer, die anders wel eens blijven branden. 

Je woning in je smartphone

Je smartphone heb je altijd bij je. Dankzij een app voor huisautomatisering op je telefoon heb je je woning volledig onder controle. Je checkt of de verlichting niet onnodig brandt, doet vanuit je luie zetel het licht in je slaapkamer en badkamer al aan, zet vanop je werk de verwarming al wat hoger, …

Ga voluit voor bedieningsgemak

Ongetwijfeld heb je ook een plek in huis waar het licht weleens blijft branden zonder dat je het weet. Een bewegingsmelder schakelt het licht automatisch aan wanneer je de ruimte binnenkomt. Wanneer de melder geen beweging meer detecteert, gaat de verlichting automatisch terug uit. En dankzij de sfeerbediening bepaal je met 1 druk op de knop op het juiste moment de juiste hoeveelheid licht daar waar jij het wil.

Altijd de juiste sfeer in huis

Met huisautomatisering kies je voor elke gelegenheid de juiste sfeer. Languit tv-kijken? Met één druk op de knop dim je het licht. Heb je een etentje met vrienden? Eén tik op de knop en je hebt een perfect uitgelichte eettafel. Als je dat wilt, sluit je ook je verwarming en je rolluiken op zo’n sfeerbediening aan. Plan je bijvoorbeeld een romantisch winteravondje? Eén druk op je scherm dimt de verlichting, zet de verwarming een paar graadjes hoger en doet je rolluiken naar beneden.

Ontdek Niko Home Control, de intelligente elektrische installatie

Laat je inspireren door andere (ver)bouwers

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan