Maak het jezelf gemakkelijk met huisautomatisering

Waarom huisautomatisering installeren? Je maakt het jezelf heel wat makkelijker. Je bedient je hele woning vanop één plek: bijvoorbeeld een touchscreen aan de muur, je tablet en/of smartphone. Verlaat je de woning, dan schakel je met één druk op de knop alle lichten uit. Ook die van de badkamer of kinderkamer, die anders wel eens blijven branden. 

Je woning in je smartphone

Je smartphone heb je altijd bij je. Dankzij een app voor huisautomatisering op je telefoon heb je je woning volledig onder controle. Je checkt of de verlichting niet onnodig brandt, doet vanuit je luie zetel het licht in je slaapkamer en badkamer al aan, zet vanop je werk de verwarming al wat hoger, …

Ga voluit voor bedieningsgemak

Ongetwijfeld heb je ook een plek in huis waar het licht weleens blijft branden zonder dat je het weet. Een bewegingsmelder schakelt het licht automatisch aan wanneer je de ruimte binnenkomt. Wanneer de melder geen beweging meer detecteert, gaat de verlichting automatisch terug uit. En dankzij de sfeerbediening bepaal je met 1 druk op de knop op het juiste moment de juiste hoeveelheid licht daar waar jij het wil.

Altijd de juiste sfeer in huis

Met huisautomatisering kies je voor elke gelegenheid de juiste sfeer. Languit tv-kijken? Met één druk op de knop dim je het licht. Heb je een etentje met vrienden? Eén tik op de knop en je hebt een perfect uitgelichte eettafel. Als je dat wilt, sluit je ook je verwarming en je rolluiken op zo’n sfeerbediening aan. Plan je bijvoorbeeld een romantisch winteravondje? Eén druk op je scherm dimt de verlichting, zet de verwarming een paar graadjes hoger en doet je rolluiken naar beneden.

Ontdek Niko Home Control, de intelligente elektrische installatie

Laat je inspireren door andere (ver)bouwers

In samenwerking met Niko

Meer nieuws van Niko

Met Niko Home Control heb je voor een kleine meerprijs veel meer comfort en mogelijkheden

In 2014 verhuisden Anthony en Heidi naar een nieuwbouwwoning.

Niko pure dark bamboo - Een luxueuze, exotische & donkere schakelaar!

Vanaf 2018 zullen donkere tinten de plaats innemen van de lichte.

We breiden Niko Home Control nog constant uit. Zonder kappen of breken.

Sofie (30) en Steven (35) wonen al 3 jaar in hun nieuwe woning. Toch is ze nog niet af.

Slimme schakelaars van Niko om slim te renoveren!

Een slimmer huis zonder grote renovatiewerken?

Gratis documentatie van Niko

GRATIS Nieuwsbrief