Elektrische fiets krijgt eigen stopcontact

Daar waar elektrische fietsen enkele jaren terug nog eerder een uitzondering waren, zie je ze nu overal rijden. In hun zog duiken ook e-steps, elektrische bromfietsen, monowheels… steeds vaker op. Niko speelt in op deze elektrische hype en brengt een spuitwaterdicht fietsoplaadpunt op de markt. Een elektrische fiets opladen was nog nooit zo veilig en makkelijk.

De boost in elektrische een- en tweewielers betekent meer batterijen om op te laden. Niet iedereen heeft daar ruimte voor binnen, laat staan de mogelijkheid om telkens een kabel naar buiten te leggen. Met het fietsoplaadpunt van Niko beschik je voortaan over een oplaadpunt buiten dat bovendien extra veilig is. Het oplaadpunt is namelijk spuitwaterdicht, geen overbodige luxe in het wisselvallige België.

Opvallend

De groene afdekplaat met fietslogo valt meteen op. Het maakt hem niet enkel geschikt voor de residentiële markt, ook voor kantoren of publieke gebouwen krijg je zo een herkenbaar oplaadpunt, speciaal voor de ‘elektrische’ rijders onder ons. Het oplaadpunt is verkrijgbaar in het zwart, wit en grijs.

De sleutel tot je stroom

Door het oplaadpunt te combineren met de nieuwe sleutelschakelaar, zet je de stroom met een draai aan de sleutel aan of uit. Zo kan je het oplaadpunt enkel van stroom voorzien wanneer de fiets opgeladen moet worden en zorg je ervoor dat niemand anders het oplaadpunt ongewenst gebruikt. De spuitwaterdichte sleutelschakelaar kan trouwens ook aangesloten worden op een zwembadoverdekking of toegangshekken. Zo beheer je de stroomtoevoer voor de buitenruimte met één sleutel.

Klik hier voor meer informatie

In samenwerking met Niko

Meer nieuws van Niko

Bezoek Niko op Open Bedrijvendag!

Niko groeide in de voorbije 100 jaar uit tot een sterke internationale speler, maar slaagde er oo

Neem je huis mee op vakantie met Niko Home Control

Op vakantie vertrekken en je huis gerust achterlaten? Dankzij Niko Home Control kan het!

Niko investeert 10 miljoen euro per jaar in digitalisering fabriek

Het familiebedrijf Niko uit Sint-Niklaas, Belgisch marktleider in de productie van elektrisch ins

Niko lanceert plafonddetectoren met baanbrekend montagesysteem

Binnenkort lanceert Niko een innovatieve reeks detectoren die dankzij een uniek montagesysteem mo

GRATIS Nieuwsbrief