Houd het koel dankzij Daikin Airconditioning

Ook vandaag lopen de temperaturen op tot boven de 30 graden. Leuk weer om aan het zwembad te zitten, maar niet ideaal voor binnenhuis. Dankzij Daikin Airconditioning kan je echter genieten van een aangenaam fris binnenklimaat.

De airconditioningssystemen van Daikin bieden een alles-in-één-oplossing. De airconditioning doet meer dan enkel de lucht afkoelen: het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse gekoelde lucht en zuivert zelfs de lucht. Zo kan men genieten van een perfect en koel binnenklimaat.

De Daikin oplossingen zijn tevens energiezuinige oplossingen, met superieure prestaties en energie-efficiëntie. De geavanceerde inverter- en warmtepomptechnologieën zorgen voor optimaal energierendement en maximale energiebesparing tegen lagere kosten. De individueel, programmeerbare besturing van elke kamer en de aanwezigheidssensors verminderen het energieverbruik wanneer niemand in de kamer aanwezig is.

De Daikin airconditioningstoestellen zijn niet enkel functioneel en energieslim, ze zijn ook nog eens mooi voor het oog. Daikin heeft meerdere bekroningen gekregen voor zijn stijlvolle binnenunits. Het gamma heeft een uitgebreide keuze aan wand-, vloer- en plafondmodellen die passen in om het even welk interieur. De units werken fluisterstil en granderen een perfecte woonkwaliteit.

In samenwerking met Daikin Belux nv

Meer nieuws van Daikin Belux nv

Het assortiment Daikin Altherma 3rd generation-warmtepompen groeit Energiezuinige verwarming voor superieur comfort

Het Daikin Altherma gamma bestaat uit verschillende warmtepompoplossingen voor nieuwbouwprojecten

Onzichtbare integratie HVAC in architecturaal pareltje Immogra

 Vastgoedontwikkelaar Immogra verhuisde onlangs zijn hoofdkantoor naar een gloednieuw gebouw lang

Een goed onderhouden warmtepomp is goud waard

Warmtepompen zijn zuinig en milieuvriendelijk.

Stijlvol koelen met het nieuwe Daikin Stylish wandmodel

Met de warme zomermaanden voor de boeg is een goede airconditioning in huis een absolute plus.

GRATIS Nieuwsbrief