Ontdek de perfecte afdekplaat voor je interieur

Gepubliceerd op 12 December 2014

Schakelmateriaal siert je interieur zoals het perfecte accessoire: onopvallend en onmisbaar. De afdekplaten kunnen  minimalistisch rechthoekig, elegant ovaal of ultradun zijn. Voor de toetsen kan je kiezen uit de kleur die bij je interieur past. Ga je voor sober zoals wit, zilver en antraciet of kies je toch een meer opvallende kleur? Naargelang je interieur en je persoonlijke smaak stel je de ideale combinatie samen. Wil je dat je schakelaars exact dezelfde kleur hebben als je muren? Kies dan voor de overschilderbare versie. De combinatiemogelijkheden zijn tegenwoordig onbegrensd en leiden altijd tot tijdloos design.

Naast keuze uit afdekplaten en toetsten bestaan  er ook verschillende functies waar je uit kan kiezen.

USB-lader

Voortaan hoef je niet meer op zoek te gaan naar de juiste kabel om je smartphone, gps of tablet op te laden. Want met de USB-laders kunnen tot twee gebruikers gelijktijdig hun apparaten op dezelfde plaats opladen. Het laadstation is compatibel met de meeste toestellen en kan naast of in de plaats van een stopcontact worden geïnstalleerd.

LED-dimmer

Dankzij de universele LED-dimmer bepaal je zelf en zonder zorgen de gewenste lichtintensiteit en creëer je de juiste sfeer op elk moment van de dag. Met deze universele dimmer kan je de lichtsterkte van alle soorten lichtbronnen dimmen. Naast ecohalogenlampen (tot 400 W) kunnen ook dimbare spaarlampen (tot 75W) en dimbare leds (tot 75W) bediend worden.

Bewegingsmelder

De intelligente bewegingsmelder is een avant-gardistische oplossing voor spaarzame verlichting in de residentiële en dienstverlenende sector. De ecoschakelaar schakelt het licht automatisch uit wanneer je de ruimte verlaat. Alleen licht wanneer het nodig is!

Rolluikbediening

Met een rolluikbediening kan je je rolluik openen en sluiten met een druk op de toets. Voor meer comfort en om je verplaatsingen te beperken, kan je ook een schakelaar installeren per zone of voor de hele woning. Zo bedien je met 1 druk op de knop alle rolluiken.

Personnaliseerbare schakelaars

Elke  lichtschakelaar is als kers op de taart van je interieur. De personnaliseerbare afdekplaat werd dan ook speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat zowel de afdekplaten als de bedieningstoetsen perfect in het plaatje passen. Door ze te personaliseren kunnen  ze als het ware verdwijnen in de muurbekleding of er juist uitspringen.Hoe je de transparante schakelaar ook invult, het vormt in elk geval een luxueus detail voor de scherpzinnige bezoeker.

Ontdek hier hoe je je schakelaars kan invullen met hetzelfde behangpapier als op je muur

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan