De slimme buitencamera: ontdek de mogelijkheden en profiteer van handige snufjes

Gepubliceerd op 28 January 2021

Een verdachte persoon betreedt je terrein terwijl je op het werk bent. Dankzij een automatische melding op je smartphone kun je op tijd de politie verwittigen. Gelukkig! Maar een slimme camera heeft nog meer voordelen. Ontdek de mogelijkheden en keur samen met ons de Netatmo Slimme Buitencamera.

Ontvang realtime meldingen bij verdachte situaties

Stel, een onbekende auto rijdt ’s nachts onverwacht de oprit van je woning op. Je Netatmo Slimme Buitencamera filmt hem in Full HD 1080p-beeldkwaliteit. Je krijgt meteen een melding op je smartphone. Handig, want zo kun je snel de politie of een familielid verwittigen. De camera waarschuwt je ook wanneer er dieren in je tuin zijn, of wanneer er iemand in de buurt van je huis blijft rondhangen. Je hebt een alerte buurman, zeg je? Fijn voor jou, maar heeft die ook infrarood nachtzicht en lange afstand detectie tot 20 meter? Vast niet! Ontdek alle geavanceerde functies van de Netatmo Slimme Buitencamera.

Kies welke meldingen jij wil ontvangen

Meldingen ontvangen klinkt prima, maar je wil niet voor elk banaal voorval gestoord worden? Dat hoeft ook niet! De camera maakt zelf het onderscheid tussen een mens, een dier, een auto of een onschuldige beweging. Jij bepaalt welke zones je wil laten bewaken en wat voor meldingen je wil ontvangen. Zo krijg je enkel berichten die voor jou interessant zijn. Bekijk de introductievideo en neem contact op met een verdeler voor advies.

Schrik inbrekers af met een schijnwerper

Natuurlijk wil je ongewenste bezoekers niet alleen opmerken, je wil ze ook afschrikken. Daarbij helpt de intelligente schijnwerper van je buitencamera. De geïntegreerde ledlamp gaat aan zodra je camera iets verdachts detecteert. Dat is meer controle voor jou, en stevig verschieten voor inbrekers. De energiezuinige ledlamp geeft immers evenveel licht als een halogeenlamp van 120 W.

Altijd en overal een scherp zicht op je terrein

Nog een voordeel van de Netatmo Slimme Buitencamera: tijdens je vakantie hou je vanop afstand je woning in het oog. Je kunt gerust van je vakantie genieten, want je weet: als er iets verdachts wordt opgemerkt, verneem je dat meteen. Dan kun je via de Netatmo Security App livebeelden bekijken, door opnamen scrollen en relevante video’s downloaden.

Budgetvriendelijk

Naast kwalitatief is de Netatmo Slimme Buitencamera ook budgetvriendelijk. De video-opslag is namelijk gratis en je betaalt geen abonnementskosten. Ook met de privacy zit het wel goed, want alleen jij hebt toegang tot je video’s en de livebeelden via de Netatmo-app op je Apple of Android smartphone.

Snelle en eenvoudige installatie

Hoe zit het met de installatie? Dat is een meevaller. De installatie van de camera is eenvoudig en kan in minder dan 30 minuten. Je hebt geen IT-kennis of uitgebreide handleiding nodig, enkel een elektriciteitsaansluiting met 230 volt en een goede wifiverbinding. Laat de installatie over aan je installateur, of ga makkelijk zelf aan de slag. Bekijk hier de installatievideo.

Combineer je buitencamera met andere veiligheidstools

Een slimme buitencamera zorgt dus voor meer veiligheid en gemoedsrust. Kan het nog veiliger? Jazeker! Met de Netatmo Security App koppel je je slimme buitencamera met bijvoorbeeld een slimme binnencamera of slimme deurbel van Legrand. Met die combinatie van veiligheidstools vertrek je pas echt ontspannen op weekend. Ontdek alle smart home-oplossingen van trendsetter Legrand en vraag je gratis infobrochure aan.

Met de Netatmo Slimme Buitencamera van Legrand hou je je woning en omliggend terrein nauwgezet in de gaten. Dag en nacht, waar je ook bent. Bovendien profiteer je van geavanceerde functies, zoals realtime meldingen op maat en een intelligente schijnwerper. Benieuwd? Neem contact op met een verdeler of installateur in je buurt voor advies.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan