Zelf je alarmsysteem plaatsen en tot 50% besparen? Zo lukt het jou ook!

Gepubliceerd op 25 Juni 2021

Wil jij je huis, kantoor of garage beschermen tegen inbrekers? Met een alarminstallatie waak je 24 uur op 24, waardoor je je veilig en beschermd voelt. Alarmsystemen zijn tegenwoordig heel betaalbaar, bovendien kan je fors besparen door je alarmsysteem zelf te plaatsen. Leer meer over de mogelijkheden en bereken hier jouw besparing.

Waarom een alarmsysteem installeren?

Een kwalitatief alarmsysteem houdt alle toegangspunten van je woning in het oog, zoals deuren en ramen. Ook laat het op het juiste moment een sirene afgaan en kan het autoriteiten verwittigen als je niet thuis bent. Zelfs vuur, waterlekken en andere noodgevallen worden opgemerkt. Ook kan je je huis bijkomend in de gaten houden via camerabewaking. Als je sensoren met een geïntegreerde camera gebruikt, kan je de beelden meteen bekijken op het moment van de inbraak. Hierdoor kan je snel beslissen of je de hulpdiensten verwittigt. Zo beperk je bijkomende schade en kosten. Configureer hier een alarmsysteem op maat dat je makkelijk zelf kan plaatsen en ontdek welke begeleiding je kan krijgen.

Plaats zelf je alarmsysteem en bespaar tot 50% op de kosten

Een alarmsysteem hoeft geen grote uitgave te zijn. Door je alarmsysteem zelf te plaatsen met behulp van een duidelijke handleiding kan je stevig besparen: tot wel 50%! Sommige systemen plaats je al voor een paar honderd euro. Dat komt omdat je geen installatiekosten of verplaatsingskosten aangerekend krijgt. Geen ervaring? Geen probleem! Er zijn immers vier begeleidingsformules waaruit je kan kiezen. Zo ben je zeker van een correcte installatie volgens de regels van de kunst. Hoeveel kost een kwalitatief alarmsysteem op maat dat je zelf plaatst? Krijg hier snel een indicatie van de kostprijs en vraag je gratis offerte aan.

Paradox, een betrouwbaar alarmsysteem dat je makkelijk zelf plaatst

De specialisten van Alarminfo kozen ervoor om het Paradox alarmsysteem aan te bieden. Daar zijn diverse redenen voor:

 • Omdat de bedrading van de componenten heel eenvoudig is, kan je de bekabeling snel plaatsen en bespaar je tijd.
 • Het systeem merkt verdachte personen op nog voor de inbraak plaatsvindt. Je ziet meteen wat er gebeurt, ook als het donker is buiten.
 • Via het touchscreen heb je altijd een goed zicht op de instellingen en kan je ze aanpassen indien nodig.
 • Via de bijbehorende app ontvang je meldingen, kan je je alarmsysteem vanop afstand bedienen, je poort openen en de camera’s bekijken.
 • Je kan ook een spraakmodule gebruiken, waarbij je wordt opgebeld door een computerstem.

Leer meer over het Paradox inbraaksysteem in de gratis infobrochure. Wil je graag aan de slag met dit alarmsysteem? Stel hier je systeem op maat samen of neem contact op met een specialist voor advies.

Hoe zelf je alarmsysteem plaatsen?

Elk onderdeel van je alarmsysteem moet correct worden aangesloten om een goed werkend alarmsysteem te krijgen. Dankzij de duidelijke handleiding en de nodige begeleiding van Alarminfo lukt het jou vast ook. In een notendop verloopt de plaatsing als volgt:

 1. Stel je alarmsysteem op maat samen, via deze online keuzehulp.
 2. Sluit de componenten aan, behalve de sirenes.
 3. Sluit de centrale aan.
 4. Bezorg de nodige info voor de programmatie aan Alarminfo. Hun specialisten programmeren vervolgens het alarmsysteem.
 5. Test het systeem uitvoerig.
 6. Werkt alles zoals het hoort? Sluit dan de sirenes aan.

Ontdek hier een uitgebreid stappenplan voor het zelf plaatsen van een alarmsysteem en leer hier welke begeleiding jij kan krijgen.

Waarom niet zelf je alarmsysteem plaatsen? Op die manier koppel je een goede bescherming aan een scherpe prijs. Ga zelf aan de slag met de nodige begeleiding en bespaar tot 50% op jouw project. Bereken hier je precieze besparing en vraag vrijblijvend je offerte aan. Laat je het volledige alarmsysteem liever plaatsen door een expert? Ook dat kan! Neem contact op met Alarminfo voor meer info.