Gespot: strak en handig glasbedieningspaneel voor je domotica

Door je woning te automatiseren geniet je van extra comfort. Maar wat met de bediening? Met het handige Edge Lit glasbedieningspaneel van Velbus bedien je je domotica vlot en in stijl. Dit strakke paneel met tot wel 32 bedieningen heeft de looks én de brains.

Krachtpatser

Het Edge Lit glasbedieningspaneel met strakke look komt met heel wat rekenkracht. Je kiest tussen verschillende versies. Met de 1-, 2- en 4-knops panelen kun je respectievelijk 2, 4 en 8 functies uitvoeren. Ga je voor de uitvoering met oled-scherm, dan kun je zelfs tot 32 functies gaan! Ontdek hier alle kenmerken en specificaties.

Kies je look

Ook voor de afwerking van het paneel heb je de keuze. Zwart of wit, glanzend of mat … Kies de look die het best bij je interieur past voor een harmonieus totaalbeeld. Bekijk het strakke design van dit glasbedieningspaneel.

Bedieningspaneel als sfeerbrenger

Met het Edge Lit glasbedieningspaneel bedien je makkelijk je verlichting, maar daar blijft het niet bij. Het bedieningspaneel kan zelf ook dienen als sfeer- en oriëntatieverlichting en wandlampje. Handig als je ’s nachts op zoek moet naar de schakelaar! De intensiteit en de kleur kun je zelf instellen. Een lage intensiteit is ideaal als nachtlichtje, voor een melding of alarm is een hogere intensiteit meer geschikt.  

Ook voor jouw woning

Het trendy Edge Lit bedieningspaneel combineer je met de handige toepassingen van Velbus. Hun systeem is betaalbaar en flexibel. Bovendien is er een maatoplossing voor elke woning. Wil je later extra toestellen koppelen of bedieningspanelen toevoegen? Dat kan, want het systeem is zeer makkelijk uit te breiden. Benieuwd naar een domoticasysteem op maat van jouw woning? Laat je adviseren door een Velbus specialist.

Eenvoudig zelf te installeren

Toch wat koudwatervrees voor de installatie? Niet nodig! Dankzij de praktische handleiding weet je meteen wat je te doen staat. Zo plaats je vlot alles zelf, stap per stap. Ook de configuratie kun je makkelijk zelf doen. De gratis software downloaden, de apparaten configureren, en klaar!

Interesse in de domotica-oplossingen van Velbus? Neem dan contact op met een verkooppunt of installateur in je buurt. Succes!

In samenwerking met Velbus

Meer nieuws van Velbus

Domotica: dit handige systeem installeer je makkelijk zelf

Op zoek naar een domoticasysteem dat je zelf kunt installeren?

Domotica duur? Zo geniet je van de voordelen zonder grote kosten.

Geïnteresseerd in domotica, maar bang voor het prijskaartje?

GRATIS Nieuwsbrief