Domotica duur? Zo geniet je van de voordelen zonder grote kosten.

Geïnteresseerd in domotica, maar bang voor het prijskaartje? Je woning automatiseren hoeft niet duur te zijn! We bewijzen het met een rekenvoorbeeld. Ontdek de sleutel tot betaalbare domotica.

 

Betaalbare domotica

Domotica maakt je leven een stuk makkelijker. Dat extra comfort went snel! Zie je op tegen de kosten van automatisering? Het handige bedieningssysteem Velbus kost slechts 10% meer dan wanneer je voor klassieke bedrading kiest. Zo wordt een domoticasysteem verrassend betaalbaar. Ontdek het betrouwbaar modulair domoticasysteem Velbus.

Doe de vergelijking

Laat ons eens vergelijken met een traditionele installatie. Bij een doorsnee woning zit je voor de bekabeling, een zekeringskast, automaten, stopcontacten, een deurbel, een netwerk- en tv-aansluiting, plus de kosten van werkuren én van de planning en elektriciteitskeuring al gauw aan 8700 euro, exclusief btw. Daarvoor heb je een traditionele installatie zonder automatisering. Ontdek hoe je je installatie kunt upgraden, zonder hoge kosten.

Slechts 10% duurder

Kies je voor Velbus, dan betaal je slechts 10% meer. Voor ongeveer 9900 euro exclusief btw heb je heel wat meer voordelen dan bij klassieke bedrading. Voor die prijs heb je in dezelfde woning op dertien plaatsen een Velbus glazen bedieningsmodule met aanraaktoetsen, en op één plaats een exemplaar met oledscherm.

Automatische bediening

Maar er is meer. Velbus installeert aan je voordeur een bewegings- en schemersensor. Ook in je trappenhal brengen ze het licht, als jij er bent tenminste! Want een aanwezigheidssensor is inbegrepen in deze prijs. Bovendien krijg je alle extra gebruiksgemak van een domotica-installatie zoals een ‘alles uit’-bediening, automatische bediening van de rolluiken, sferen, aanwezigheidssimulatie, enzovoort. Download hier een prijsvoorbeeld.

Dankbare investering

Door een klein bedrag meer te investeren in je elektriciteitsbediening, maak je je leven een heel stuk makkelijker. Daarbij hoef je niet bang te zijn van het technische aspect. De knoppen van Velbus kun je makkelijk herconfigureren, je kan meerdere functies in één knop combineren én je kan eenvoudig uitbreiden. Bovendien zijn de producten van Velbus makkelijk te installeren, je hebt er geen speciale bekabeling voor nodig.

Met het domoticasysteem van Velbus kies je voor optimaal comfort aan een betaalbare prijs. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact op met Velbus. Tip: vraag hier je gratis catalogus aan.

(Bovengenoemde prijzen zijn niet bindend en uitsluitend indicatief.)

 

In samenwerking met Velbus

Meer nieuws van Velbus

Gespot: strak en handig glasbedieningspaneel voor je domotica

Door je woning te automatiseren geniet je van extra comfort. Maar wat met de bediening?

Domotica: dit handige systeem installeer je makkelijk zelf

Op zoek naar een domoticasysteem dat je zelf kunt installeren?

GRATIS Nieuwsbrief