Domotica: dit handige systeem installeer je makkelijk zelf

Op zoek naar een domoticasysteem dat je zelf kunt installeren? Het domoticasysteem van Velbus plaats je makkelijk zelf, ook als je geen voorkennis hebt. Zo geniet je snel van meer comfort en een eenvoudige bediening in huis. Ontdek hoe het werkt.

Goede keuze voor doe-het-zelvers

Het systeem van Velbus biedt heel wat voordelen, denk maar aan geautomatiseerde rolluiken, verwarming en verlichting. Maar er is meer. De installatie van dit systeem kun je zelf doen, ook als je geen technicus bent. Daardoor is Velbus de uitgelezen oplossing voor doe-het-zelvers. Ontdek het domoticasysteem van Velbus en bekijk het filmpje.

Zelf installeren: de voordelen

Zelf je domoticasysteem installeren heeft heel wat voordelen. Zo kun je fiks besparen, want je betaalt geen installatiekosten. Bovendien heb je met Velbus keuzevrijheid. Je hoeft niet op voorhand vast te leggen waar je alles gaat plaatsen. Je beslist dit gewoon zelf, wanneer het jou uitkomt. Hoe zit het met bedrading, verlichtingspunten en stopcontacten? Ook dat bepaal je zelf, op je eigen tempo.

Verken de handleiding

Prima, maar hoe moet je het systeem installeren? Simpel, lees de bijhorende handleiding en je weet onmiddellijk hoe je aan de slag kan gaan. Alles staat er duidelijk en stap voor stap in uitgelegd. Niet alleen de installatie, ook de configuratie doe je zelf. Daarvoor hoef je enkel de gratis software van Velbus te downloaden. Je configureert de apparaten, en klaar!

En dan … genieten maar

Heb je het Velbus-systeem geïnstalleerd? Dan rest je nog maar één ding: genieten van het gemak van woningautomatisatie. Informeer je verder op de website van Velbus.

Wil je meer weten over de installatie van het Velbus-systeem? Neem vrijblijvend contact op met een verkooppunt in je buurt. Tip: vraag hier je gratis catalogus aan.

 

 

In samenwerking met Velbus

Meer nieuws van Velbus

Gespot: strak en handig glasbedieningspaneel voor je domotica

Door je woning te automatiseren geniet je van extra comfort. Maar wat met de bediening?

Domotica duur? Zo geniet je van de voordelen zonder grote kosten.

Geïnteresseerd in domotica, maar bang voor het prijskaartje?

GRATIS Nieuwsbrief