Smart home systeem voor besparing in huis

Gepubliceerd op
Smart home systeem voor besparing in huis
Smart home systeem voor besparing in huis

Wist je dat je geld kan besparen met een smart home systeem in huis? Je hebt een duidelijk overzicht van alle apparatuur in huis en kunt alles op afstand bedienen. We zullen ons voornamelijk focussen op de smart home systeem van Apple en met welke iPhone je deze Apple HomeKit het best kunt bedienen. Lees snel verder!

Grip houden op je uitgaven

Alles op afstand bedienen klinkt als een droom. Je kunt diverse apparaten koppelen aan je smart home systeem. Hiermee kun je gemakkelijk alles in de gaten houden, ook als je niet thuis bent! Denk hierbij aan automatische gordijnen, vloerverwarming, luchtreiniging, led lampen, robotstofzuiger en nog veel meer. Een smart home systeem kan je een volledig overzicht geven van jouw totaal gebruik. Je kunt er een tijdslimiet op vaststellen en bepalen wanneer en hoe intense het apparaat haar werk moet doen. Op deze manier heb je zelf alles in de hand en kun je gemakkelijk geld besparen. Een bekende smart home systeem is de smart home systeem van Apple. De Apple HomeKit kun je gemakkelijk besturen met je iPhone. Je kunt zelfs gebruik maken van Siri voor commando’s. Je hebt hiervoor wel de juiste iPhone voor nodig. Vanaf iOS 10 staat standaard de Apple HomeKit app voor je geïnstalleerd. In deze app kun je alle slimme apparaten onderverdelen in groepen, zones en kamers. Wil je gebruik maken van een snelle iPhone die de komende 5 jaar ondersteund wordt door Apple? Kies dan voor de iPhone 13.

Welke iPhone 13 zijn er?

Er zijn diverse iPhone 13 varianten. Maar welke is dan geschikt voor jouw Apple HomeKit? Vooral een groot scherm kan handig zijn om alles in één oogopslag te kunnen zien. De iPhone 13 en iPhone 13 Pro hebben beide een 6,1 inch beeldscherm. De iPhone 13 mini heeft een 5,4 inch beeldscherm en heeft de kleinste scherm van de iPhone 13 reeks. Kies je voor de iPhone 13 Pro Max dan heb je het grootste scherm van de iPhone 13 reeks, namelijk 6,7 inch. Is beeldkwaliteit belangrijk voor jou? Kies dan voor de iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max en maak gebruik van de ProMotion XDR-display met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Daarnaast heeft de iPhone 13 Pro Max de langste batterijduur en is beschikbaar in 128GB tot en met 1TB opslagcapaciteit. Wil je voor de standaard iPhone gaan en ben je op zoek naar een goede deal? Kies dan voor een refurbished iPhone 13. Een refurbished iPhone is vele malen goedkoper en ook nog eens een duurzaam alternatief.

Refurbished webshop

Je ziet online steeds vaker refurbished webshops verschijnen. Dit komt, omdat er steeds meer vraag is naar refurbished elektronica. Wil je je huis duurzaam maken en heb je elektronica nodig? Kies dan voor de refurbished versie. Je bent niet alleen goedkoper uit, maar je draagt ook bij aan een groenere toekomst. Bij Refurbished.be staat duurzaamheid centraal. Refurbished.be heeft een groot assortiment in elektronische producten zoals, smart home systemen, robotstofzuigers, iPhones en iPads. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop.