Zonder kappen of breken je elektrische installatie opwaarderen

Met enkele kleine ingrepen de elektrische installatie in je woning opwaarderen? Dat kan! Niko heeft verschillende oplossingen die je zonder kap- en breekwerk veel meer comfort geven en je interieur compleet maken.

Een USB-lader in plaats van een stopcontact

Gebruik je verschillende stopcontacten om al je mobiele toestellen op te laden? Vervang een van je stopcontacten door de smart USB-lader van Niko, zonder iets aan je bekabeling te veranderen. Je verliest maar één stopcontact en kan in de plaats twee toestellen tegelijk op volle kracht opladen, zonder adapter. De smart USB-lader detecteert het merk en het type van je toestel en laadt het aan de meest optimale snelheid op.

Ontdek alles over de smart USB-lader

Een opbouwstopcontact of -schakelaar zonder kappen of breken

Heb je extra stopcontacten of schakelaars nodig op plaatsen waar functionaliteit voorgaat op design? Of op plaatsen waar je geen leidingen kan inslijpen? Zoals je zolder, je garage of bergplaats? Met de Niko opbouwkit plaats je opbouwstopcontacten en -schakelaars bij waar je maar wil, zonder kap- en breekwerken. Je vindt het volledige gamma schakelmateriaal zowel voor opbouw als inbouw, ook tv, data- en telefoonaansluitingen.

Lees meer over de opbouwkit

Geef je schakelaars een nieuwe look

Heb je schakelaars en stopcontacten van Niko in huis die dateren van na 2006? Dan vervang je ze in een-twee-drie door een nieuwe afwerking. Dankzij de uitsparing onderin het afdekkader, kan je ze met een kleine platte schroevendraaier gemakkelijk losklikken. Wil je een volledige nieuwe afwerkingsset? Dan kan je diezelfde schroevendraaier voorzichtig onder het centraalplaatje schuiven en ook dat loswrikken. Daarna klik je er makkelijk je nieuwe afwerking op. Kies je voor bamboe, goud, brons, pianozwart of sneeuwwit, Niko heeft voor elke stijl en elk budget een afwerking.

Ontdek alle stijlen en afwerkingen

Schakelaars en dimmers waar je maar wilt

Staan er in het huis dat je kocht schakelaars op een onhandige plek? Wil je boven op de overloop een schakelaar om het licht in de gang beneden uit te schakelen? Of wil je een kamer opnieuw inrichten en verdwijnt er een schakelaar achter een kast? De draadloze schakelaars van Niko kleef of schroef je waar je maar wil. Snel, makkelijk en stofvrij.

Lees meer over draadloze schakelaars

In samenwerking met Niko

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Niko

“Heb ik de lichten wel uitgedaan?” Met huisautomatisatie check je het via een app.

Je kent het wel: je bent op weg naar een afspraak, maar onderweg begin je je zorgen te maken.

Dimmers voor je verlichting: geniet van instant sfeer en een lagere energiefactuur

Een film kijken, ’s avonds nog wat werken of samen gezellig dineren.

Bezoek Niko op Open Bedrijvendag!

Niko groeide in de voorbije 100 jaar uit tot een sterke internationale speler, maar slaagde er oo

Elektrische fiets krijgt eigen stopcontact

Daar waar elektrische fietsen enkele jaren terug nog eerder een uitzondering waren, zie je ze nu

GRATIS Nieuwsbrief