Vervang je deurbel en ga voor geavanceerde toegangscontrole, zonder extra bekabeling

30/06/2020

Je voordeur openen waar en wanneer je maar wil. Vanop je vakantiebestemming checken wat er zich voor je deur afspeelt. Duidelijk zien wie er voor je gesloten deur staat, zelfs ’s nachts. Zien wie voor je deur stond terwijl jij er niet was. Het zijn maar enkele handige functies van Niko’s 2-draads digitale toegangscontrole.

Een videofoon in je broekzak

Hoe slim is jouw deurbel? Met de toegangscontrole van Niko kun je altijd en overal gebruikmaken van de functies van een videofoon. Zo zie je steeds wie er aanbelt, en dit van om het even waar, via de mobiele app. Dankzij de brede camerahoek blijven je bezoekers altijd in beeld, waar ze ook staan. Zelfs in het donker zijn ze duidelijk te zien. Via de binnenpost kun je ook achteraf opnieuw bekijken wie aan je deur geweest is.

Vraag hier je gratis infobrochure aan.

Open je deur vanop afstand

Wat doe je als je poetshulp aanbelt, maar je bent (nog) niet thuis? Met het 2-draads toegangscontrolesysteem van Niko en een elektrisch deurslot, open je je deur waar en wanneer je maar wil via je smartphone. Da’s ook handig wanneer je bezoek vóór jou aankomt, of wanneer je de loodgieter wil binnenlaten. Overstappen op dit slimme systeem is erg eenvoudig. Je vervangt je bestaande deurbel of deurtelefoon zonder dat je de bekabeling moet aanpassen. Plug and play!

Toegangscontrole met bekroond design

Vrees je dat een toegangscontrolesysteem je gevel zal ontsieren? Wees gerust, het design van de binnen- én buitenpost is stijlvol en modern. Het sleepte zelfs een prestigieuze internationale Red Dot Design Award en de gerenommeerde Belgische Henry Van de Velde design award in de wacht. De robuuste aluminium behuizing van de videobuitenpost past bij elke woning. Dankzij het verlichte, gegraveerde naamplaatje is je buitenpost gemakkelijk herkenbaar, ook in het donker.

Geschikt voor elke woning

Niko’s 2-draadsoplossing maakt gebruik van je bestaande 2 draden voor stroomvoorziening én digitale communicatie. Alle onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Je kunt het systeem dus op jouw maat samenstellen. Gebruik een Niko binnenpost met touchscreen, je eigen mobiele toestel, of beide. Sluit tot 5 binnenposten aan op één module, of gebruik ze als intercom en breng zo met meerdere leefruimtes een verbinding tot stand. Een tweede buitenpost voor je achterdeur of home office? Geen probleem! Je elektro-installateur adviseert je graag.

Een makkelijke installatie in 3 stappen

De installatie van je Niko 2-draads toegangscontrolesysteem gebeurt in drie gemakkelijke stappen. Eerst sluit je de buitenpost aan op de Niko toegangscontrolemodule via de bestaande 2-draads bekabeling van je vorige deurbel. Dan koppel je dit met je binnenpost(en) of mobiele toestel. Tot slot kun je controleren wie toegang krijgt via de gebruiksvriendelijke interface. Voilà, ingewikkelder wordt het niet!

Vraag je gratis infobrochure aan en ontdek hoe het Niko 2-draads toegangscontrolesysteem jouw leven gemakkelijker kan maken. Of neem contact op met je elektro-installateur voor advies op maat.

In samenwerking met Niko

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.