Tips & tricks die je buitenruimte slimmer én mooier maken

Gepubliceerd op 29 May 2020

Je tuin of terras moet een plek zijn waar je heerlijk kan vertoeven of tot rust kan komen. De outdoor trends voor deze zomer beloven alvast al je tuindromen waar te maken. Slim en stijlvol de zomer in! Ontdek Niko’s eenvoudige tips & tricks die je buitenruimte slimmer én mooier maken!

Op reis in eigen tuin

Jouw zomertuin staat in 2020 in het teken van korte siësta’s, lange zomeravonden en heerlijke barbecues. Tover je tuin of terras deze zomer om tot een waar vakantieoord door elementen te integreren die doen denken aan aspecten van je reizen. Ga voor warme tinten en zet 100% in op relaxmeubels, want zenitude staat centraal!

Verleng je zomeravonden met een aangename verlichting van het terras, de tuin en/of het zwembad door te kiezen voor een welbepaalde lichtsfeer in functie van de zonsop- en zonsondergang of geprogrammeerd op vaste tijdstippen. Met Niko Home Control kan je met één druk op je smartphone of een schakelaar de juiste sfeer creëren - denk aan zomerse salsaklanken, een streepje loungemuziek of gedimde lichten - die je helemaal in vakantiemodus brengt.

Zet je leven binnen buiten verder

De tweede tuintrend anno 2020, is de fusie van indoor en outdoor. Creëer buiten een woonkamergevoel door materialen en meubels van binnen ook buiten te integreren en vice versa.

Met een Niko Hydro data-aansluiting, geniet je ook buiten van optimaal comfort. Niko Hydro schakelmateriaal weerstaat water, weer en wind, of je nu een bbq op de planning hebt staan, of een openlucht ‘movie night’ met het gezin. Dankzij Niko’s USB-opladers laad je dan weer je smartphone of tablet in een mum van tijd buiten op. Je smartphone opladen is één ding, maar wat met je elektrische fiets? Het spuitwaterdicht fietslaadpunt van Niko zorgt er voor dat je je tweewieler ook buiten kan stallen en opladen.

De natuur als vertrekpunt

Maak je tuin of terras klaar voor de zomer door af te stappen van strakke buitenruimtes. Zo richt je deze zomer je tuin of terras in als rustpunt, waar groen als ontstresser fungeert. Creëer een georganiseerde wanorde met een gezellige nonchalante sfeer, waar niets moet en alles mag.

Volg het ritme van de natuur door je buitenverlichting in te stellen in functie van zonsop- en zonsondergang met Niko Home Control of via een eenvoudige schemerschakelaar. Lichtarmaturen met een aanpasbare temperatuur - ook in te stellen met Niko Home Control - zorgen ervoor dat je nog meer kan inspelen op de verschillende seizoenen en het natuurlijk ritme dat je wil creëren. Via een schakelaar of de gratis Niko Home app kan je de juiste sfeer of verlichting instellen én bedienen om zo jouw oase van rust vorm te geven.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor je tuin? Herbekijk de webinar van Niko in samenwerking met tuinarchitecten.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan