Schakelaars als extra touch voor jouw interieur: zo style je ze!

Gepubliceerd op 07 July 2020

Heb je er al eens over nagedacht dat een schakelaar een leuk accent kan geven in jouw interieur? Niko maakt je wegwijs in de wondere wereld van schakelaars aan de hand van de laatste nieuwe interieurtrends.

1. Omarm de perfecte imperfectie

Creëer een serene sfeer die rust geeft in je huis én in je hoofd met wabi-sabi; de Japanse levensstijl die uitnodigt om schoonheid te zien in het onvolmaakte. Kom tot rust in een interieur met donkere kleuren, natuurproducten en ruwe materialen. Met de Niko Pure Bakelite® piano black voeg je subtiel karakter toe aan je interieur. Deze finish biedt een moderne zwarte schakelaar met een nostalgische toets door gebruik te maken van bakeliet - een materiaal dat zowel traditioneel, authentiek als vintage is.

Niko’s zwarte afwerkingen zijn elegant en tijdloos, maar vooral veelzijdig. Voor Niko is zwart meer dan enkel een kleur en meer dan een accent. Het past bij alles en valt toch vaak op. De zwarte finishes lenen zich tot verschillende interieurstijlen. Zo kies je uit een gecureerd assortiment voor zowel minimalistische als maximalistische interieurs.

2. Ten volle leven met plural living

Tegenwoordig krijgt je woning steeds meer functies en worden ruimtes slimmer ingedeeld. Kies voor een multifunctioneel en flexibel interieur dat even dynamisch is als jouw leven! De Niko Digital black geeft jou alle tools om zo flexibel mogelijk om te gaan met jouw woning. Je kan tot 12 functies bedienen met één schakelaar. Daarmee is hij niet alleen plaatsbesparend, je kan er ook makkelijk de juiste werksfeer of slaapsfeer mee creëren met een eenvoudige druk op de knop. De vormgeving van deze digitale schakelaar past perfect bij de tijdloze en diepzwarte glans van de Niko Pure liquid black.

Niko Pure is een ultrastrakke reeks die uitgepuurd design vooropstelt. Vervaardigd in exclusieve materialen zoals bamboe en roestvrij staal. De minimalistische vormgeving van deze reeks verleent zich het best tot strakke en moderne interieurs.

3. Less is more

In deze uitdagende tijden, snakt iedereen naar rust. Eenvoud geeft rust in je hoofd, dit kunnen we wel gebruiken nu we thuis werken, sporten, leven. Daarom is er net ook nood aan het terugkeren naar de puurheid van materialen en vormen. Binnen deze trend van “decluttering” speelt elk detail en elk accessoire een belangrijke rol, dus ook je schakelaar. Kies een mooie witte schakelaar die perfect opgaat in je interieur zoals de Niko Intense white, die eenvoud, lichtheid en puurheid ademt.

Niko Intense is een reeks die je moet voelen. De strakke vorm met zachte belijning geeft deze schakelaars een intens warm karakter. De rechtlijnige contour gecombineerd met de subtiel gebogen voorzijde van de Niko Intense designreeks is de perfecte keuze voor de hedendaagse woningen met warme accenten.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Herbekijk de webinar van Niko in samenwerking met interieurstylisten Bieke Damen en Annick Oth van Studio Unie(k).Welke schakelaar past bij jouw interieur? Vraag je gratis brochure aan en ontdek alle afwerkingen

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan