Een nieuw huis zonder huisautomatisering is niet meer van deze tijd.

Gepubliceerd op 24 July 2018

Petra (47) en Bernard (44) bouwden voor hun nieuw samengesteld gezin een strakke, moderne woning met veel licht. Ze vielen voor de bijna energieneutrale (BEN) woningen van Bouwonderneming Feys, waar ook Niko Home Control mee in het pakket zit. “Het heeft ons mee overtuigd, want we wilden absoluut huisautomatisering.”

Zonwering aansturen

In de woonkamer heb je via 4 grote ramen een prachtig uitzicht op de tuin. “We hebben onze zonwering op Niko Home Control laten aansluiten. Zo worden de screens automatisch aangestuurd. Dankzij de app op onze smartphone kunnen we ze ook openen en sluiten wanneer we niet thuis zijn.”

Bewegingsmelders: veilig en energiezuinig wonen

Bernard en Petra kozen ook voor bewegingsmelders. “We vertrekken of komen nooit in het donker thuis. En een kleine detector aan de trap schakelt de subtiele oriëntatieverlichting in. Zo moeten we ook ’s nachts nooit alle lichten aansteken en vinden we altijd veilig de weg naar boven en beneden.”

Minder rondlopen in huis

“Het comfort van Niko Home Control went verbazend snel. We bedienen alle lichten met onze smartphone en via de alles-uittoets naast ons bed schakelen we ze allemaal in 1 keer uit. Op onze smartphone zien we ook wie er aanbelt. Zelfs wanneer we niet thuis zijn, kunnen we met onze bezoekers praten. Handig.”

Pluspunt: stijlvol design

“Het strakke en tijdloze design van Niko Home Control heeft voor ons mee de doorslag gegeven”, zegt Bernard. “De videobuitenpost en onze schakelaars en stopcontacten van Niko Intense white passen helemaal bij de stijl van ons huis.”

Alles over Niko Home Control

Wil je zelf ervaren hoe Niko Home Control je woning comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maakt?
Maak een afspraak in het Niko Inspiration Center.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan