Bedien je muziek, ramen en ventilatie met je smartphone

Gepubliceerd op 30 August 2018

Je VELUX-dakraam of je Reynaers-schuifraam openen en sluiten? Met je Renson-ventilatiesysteem de luchtkwaliteit in je huis regelen? Je Bose- of Sonos-geluidsinstallatie aansturen? Dat doe je met een touchscreen op een centrale plek in je huis, of met je smartphone. Met dank aan Niko Home Control.

Met 1 klik je muziek regelen

’s Morgens geen tijd om overal het licht en de muziek uit te schakelen? 1 klik is genoeg. Niet gehoord dat er iemand aan de deur belt omdat je muziek te luid staat? Niko Home Control draait het volume automatisch wat zachter als er gebeld wordt. Een romantisch avondje? Met 1 klik dim je de verlichting, zet je de verwarming hoger en klinkt je favoriete muziek door je Sonos- of Bose-speakers.

Altijd de juiste luchtkwaliteit in huis

Met de Renson Healthbox 3.0 weet je constant hoe gezond de lucht in je huis is en op welk niveau je ventilatie draait. Op het Niko Home Control touchscreen of je smartphone zie de hoeveelheid CO2 en vocht in de lucht. Met 1 toets pas je het ventilatieniveau in 1 of meer kamers aan, of geef je je ventilatiesysteem een tijdelijke boost.

Automatisch je ramen bedienen

Plaats je VELUX INTEGRA®-dakramen? Met 1 druk op je touchscreen of smartphone zet je ze open en sluit je ze. Zet je je huis in slaapmodus? Dan gaan ook je VELUX-gordijnen automatisch dicht. En ga je op het gelijkvloers voor een elektrisch schuifraam van Reynaers? Op je smartphone zie je of het open of dicht is. Met 1 toets open en sluit je het. Handig om iemand vanop afstand binnen of buiten te laten.

Meer over de 5 topmerken die je met Niko Home Control bedient

Beleef zelf het gemak van huisautomatisering in de showroom van Niko

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan