Batibouw 2018 - Ontdek Niko Home Control het hele jaar door in het Niko Inspiration Center

 Wat als Batibouw 365 dagen zou duren? Een heel jaar lang een plek waar je inspiratie voor je (ver)bouwproject kan opdoen, maar ook terecht kan voor technische vragen. Dankzij het Niko Inspiration Center bouw of renoveer je zorgeloos. Van advies over je elektrische installatie tot de keuze van de uitvoering van het schakelmateriaal, in het Niko Inspiration Center overlopen we elke stap.

Als je (ver)bouwt sta je constant voor moeilijke beslissingen. Ga je voor strakke zwarte stopcontacten of mag het iets exotischer, in bamboe bijvoorbeeld? Kunnen we onze verwarming en verlichting slim op elkaar afstemmen? En is de installatie binnen tien jaar nog up to date?

Om op al die vragen een antwoord te bieden, opende Niko het Niko Inspiration Center in hartje Antwerpen. Het is de plek om de slimme oplossingen van Niko te leren kennen en er zelf mee aan de slag te gaan. Het Niko Inspiration Center helpt je op verschillende vlakken:

Inspiratie voor je (ver)bouwproject

Maak kennis met de slimme oplossingen van Niko en krijg uitleg over het comfort en het gebruiksgemak van huisautomatisering. Laat je daarnaast ook inspireren door het design van het Niko schakelmateriaal. Van sneeuwwitte afwerkingen tot een afdekplaat in donkere bamboe: voor elke stijl is er wat wils.

Demo over wat Niko Home Control kan

Test zelf de functionaliteiten van Niko Home Control en krijg praktische uitleg van onze medewerker. In een nagebootste woning leer je het huisautomatiseringssysteem op een interactieve manier kennen, van woon- tot slaapkamer. En ontdek vooral wat het voor jouw woning betekent aan extra comfort.Technisch advies van een Niko expert

Voor de moeilijkere technische vragen is er op woensdagnamiddag een Niko expert aanwezig, die samen met jou bekijkt wat de ideale oplossing is voor jouw project.

Het Niko Inspiration Center is het hele jaar open. Maak een afspraak via de website

 

In samenwerking met Niko

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Niko

Webinar: 8 slimme vragen over slim wonen

Anno 2020 is een smart home geen onbekende term meer, toch zijn er nog veel vragen of onjuisthede

Schakelaars als extra touch voor jouw interieur: zo style je ze!

Heb je er al eens over nagedacht dat een schakelaar een leuk accent kan geven in jouw interieur?

Neem deel aan de gratis online webinars van Niko

In deze uitdagende tijden wil Niko zijn klanten bijstaan.

GRATIS Nieuwsbrief