Woonautomatisering: nieuwe 3-in-1-kabel voor alle Loxone Tree-producten

Gepubliceerd op 18 July 2018

Heb jij al een woning die ‘meedenkt’? Met de Loxone Tree-producten zet je in recordtijd een smart home op. Dankzij de nieuwe Tree Kabel gaat de bekabeling en installatie nu nog sneller!

Smart home

Verlichting en verwarming regelen, zonwering activeren… Een Loxone Smart Home neemt automatisch diverse taken van je over. Handig, want zo krijg je meer tijd vrij voor de belangrijke dingen in het leven.

Snelle integratie

De installatie is alvast niet moeilijk. Speciaal voor een Loxone Smart Home ontwikkeld, zorgt Loxone Tree voor een snelle en eenvoudige integratie van je sensoren, drukknoppen en andere apparaten.

Innovatie met een missie

De nieuwe Loxone Tree Kabel is een voeding- en communicatiekabel in één. Zijn missie: de tijd en fouten bij bekabeling en installatie van drukknoppen, sensoren, enz. reduceren tot een minimum. Zonder in te boeten aan flexibiliteit en communicatiesnelheid.

Universele oplossing

Je kunt de Tree Kabel gebruiken voor alle Tree-producten. De gestandaardiseerde kleurencode helpt installatiefouten voorkomen en bespaart zo kostbare tijd op de werf. Bewegingsmelder, stelventiel of 24V-ledspot, met deze kabel installeer je alle Loxone Tree-producten bliksemsnel!

Eenvoudige installatie

De twee 1,5 mm² draden voor de voeding zijn voorzien van flexibele aders, voor een eenvoudige installatie van de Tree Kabel. Een Tree Kabel in het leidingwerk plaatsen? Zo gebeurd!

Exact meterlabel

Om de foutenmarge te herleiden tot een minimum en efficiënt te werk te gaan, is er op de kabel een exact meteropschrift gedrukt. Zo kun je de nodige lengte nauwkeurig berekenen.

Optimaal voor communicatie en voeding

De Loxone Tree Kabel is geschikt voor de communicatie van alle Tree-producten en voor de voeding van de componenten.

Verbruikers voeden

Tree-producten die als verbruikers dienen, hebben meestal een voeding nodig die meer vermogen kan leveren. Denk aan verlichtingsproducten zoals de 24V LED Spots en de LED RGBW Dimmers. Speciaal voor deze producten heeft de Loxone Tree Kabel twee 1,5 mm2 oranje/witte draden naast de twee twisted paren. Zo is er altijd genoeg vermogen om Tree-verbruikers betrouwbaar te voeden.

Randapparatuur

Randapparatuur producten zoals bewegingsmelders, Touch Pure en stelventielen worden met het twisted groene/witte draadpaar aangesloten op de Tree tak.
Het stroomverbruik bij randapparatuur producten is zeer klein. Daarom is ook het twisted oranje/witte draadpaar ideaal voor de voeding.

Minimaliseert fouten, bespaart tijd

Alle Tree-producten zijn consistent uitgerust met dezelfde kleurcode. De groene/witte klemmen staan voor de Loxone Tree communicatie, de oranje/witte klemmen voor de 24 VDC voeding. Dankzij die gestandaardiseerde kleurcode worden installatiefouten geminimaliseerd en heb je altijd een duidelijk overzicht bij eventuele uitbreidingen in het systeem. Zo bespaar je meer kostbare tijd op de werf, en heb je meer tijd voor meerdere projecten. Handig!

Tijd voor meer tijd

Je vindt de Loxone Tree Kabel in de webshop. Benieuwd naar meer? Word Loxone Expert! Leer hoe je efficiënt te werk gaat en meer projecten afhandelt dankzij tijdswinst en foutenreducering.

Klaar voor een smart home? Vraag zeker je gratis brochure aan! Vraag je specialist om advies op maat.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan