Volare Air: de ultieme verlichtingssamenwerking tussen Loxone en Molto Luce

Loxone heeft een nieuwe productserie ontwikkeld in samenwerking met Molto Luce. Dit is dé specialist in hoogwaardige verlichting. Molto Luce heeft zijn lampen volledig geautomatiseerd met de Loxone Air technologie waardoor deze dus perfect geïntegreerd kunnen worden in Smart Homes, commerciële projecten en andere toepassingen.

Volaire Air

Molto Luce is de Oostenrijkse lichtspecialist waarbij mensen die waarde hechten aan functionele individualiteit en een prachtig lichtontwerp terecht kunnen voor alle projecten of privé doeleinden. Samen met Loxone hebben ze de Volare Air productlijn gelanceerd. Volare staat voor koele elegantie en een gereduceerde vorm. Door middel van de Loxone Air technologie zijn deze lampen 100% integreerbaar in uw Loxone project of Smart Home! De productlijn werd bovendien bekroond met het Loxone Ready Label.

Het Volaire Air railsysteem, samen met bijbehorende lampen, is rechtstreeks te verkrijgen bij Molto Luce of bij een verdeler in België en Nederland. Meer weten over de intelligente verlichtingsoplossing van Loxone? Neem dan snel een kijkje op de Loxone website!

Zin om van je woning een Smart Home te maken? Ontdek de slimme producten in de inspirerende infobrochure of bij een partner in je buurt

In samenwerking met Loxone Benelux

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Loxone Benelux

Loxone Benelux opent haar deuren voor het grote publiek

Batibouw staat voor de deur, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting.

De impact van Loxone Smart Home op het EPB-dossier

Een goed EPB-dossier (EnergiePrestatie en Binnenklimaat) is tijdens het bouwen van je woning is e

Vertrek met een gerust hart op reis dankzij Loxone

‘Heb ik wel alle ramen gesloten? Heb ik het televisietoestel wel uitgetrokken?

Budgettip: bespaar moeiteloos 500 euro aan energiekosten

Hoe? Door niets te doen! Het Real Smart Home van Loxone doet dit voor jou.

GRATIS Nieuwsbrief