Volare Air: de ultieme verlichtingssamenwerking tussen Loxone en Molto Luce

Gepubliceerd op 30 Juni 2020

Loxone heeft een nieuwe productserie ontwikkeld in samenwerking met Molto Luce. Dit is dé specialist in hoogwaardige verlichting. Molto Luce heeft zijn lampen volledig geautomatiseerd met de Loxone Air technologie waardoor deze dus perfect geïntegreerd kunnen worden in Smart Homes, commerciële projecten en andere toepassingen.

Volaire Air

Molto Luce is de Oostenrijkse lichtspecialist waarbij mensen die waarde hechten aan functionele individualiteit en een prachtig lichtontwerp terecht kunnen voor alle projecten of privé doeleinden. Samen met Loxone hebben ze de Volare Air productlijn gelanceerd. Volare staat voor koele elegantie en een gereduceerde vorm. Door middel van de Loxone Air technologie zijn deze lampen 100% integreerbaar in uw Loxone project of Smart Home! De productlijn werd bovendien bekroond met het Loxone Ready Label.

Het Volaire Air railsysteem, samen met bijbehorende lampen, is rechtstreeks te verkrijgen bij Molto Luce of bij een verdeler in België en Nederland. Meer weten over de intelligente verlichtingsoplossing van Loxone? Neem dan snel een kijkje op de Loxone website!

Zin om van je woning een Smart Home te maken? Ontdek de slimme producten in de inspirerende infobrochure of bij een partner in je buurt

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan