Ontdek meer dan 80 quadral producten bij Loxone

Gepubliceerd op 10 December 2021

Begin 2021 trad de luidsprekerspecialist quadral toe tot de Loxone groep.  Meer dan 10 jaar expertise in huis- en gebouwautomatisering werd zo gefuseerd met meer dan 40 jaar high-end audiokwaliteit. Vandaag zijn meer dan 80 quadral producten beschikbaar bij Loxone. Je hoort echt het verschil!

Kwalitatief geluid en moderne connectiviteit

Loxone en quadral hebben beide het doel om dankzij de audio-oplossing een fantastisch geluid te combineren met moderne connectiviteit. De Loxone Audioserver gecombineerd met de quadral luidsprekers zorgt voor een eenvoudige oplossing voor uitgebreid hifi-luisterplezier. Op die manier wordt hifi een onderdeel van het gehele audioconcept en dit met inbegrip van Spotify, TuneIn en lokale media.

Gaat een gebouwleven lang mee

Beide werelden gaan ook op het gebied van kwaliteit perfect samen. De Loxone componenten zijn net zoals de quadral luidsprekers ontworpen om een gebouwleven lang mee te gaan. Daarbovenop blijft de audio-oplossing (en de totaaloplossing in huis- en gebouwautomatisering) dankzij regelmatige updates altijd up-to-date. Zo is alles volledig future-proof!

Ben je installateur en heb je interesse in een totaaloplossing voor huis- en gebouwautomatisering, of ben je audiospecialist, of ben je een elektrovakman die graag de audiowereld wil ontdekken? Bezoek dan snel Loxone website en word Loxone Partner! Loxone Partners profiteren immers van interessante partnerkortingen op het gehele quadral-assortiment dat vanaf nu beschikbaar is bij Loxone.