Nieuw: Slimme plafondlamp met geïntegreerde bewegingsmelder

Gepubliceerd op 29 October 2018

Warm wit licht of gezellige kleurverlichting. Zachtjes gedimd op de achtergrond of net fel en aanwezig. De plafondlamp zorgt voor alle aspecten van een geavanceerd verlichtingsconcept.

Haal je de nieuwste plafondlamp van Loxone in huis, dan is dit niet alleen de eenvoudigste weg naar mooi licht in al jouw ruimtes van 1m² tot 15m². Hij ontpopt zich ook tot een echte multitasker. Dit dankzij de geïntegreerde bewegingsmelder. Die vormt één van de basissensoren voor vele toepassingen in het Loxone Smart Home.

Denk maar bijvoorbeeld aan:

Verlichting

Het juiste licht op het juiste moment en de juiste plaats. Bij het betreden van een bepaalde ruimte zal het gepaste basislicht worden geactiveerd. Dit geldt ook voor andere verlichtingselementen dan de plafondlamp.

Alarm

Bescherming voor jou en jouw gezin. De bewegingsmelder merkt ongewenst bezoek op, waarop het Smart Home de indringer wegjaagt en jou onmiddellijk informeert.

Muziek

Een Loxone Smart Home? Daar zit muziek in. Zodra je ‘s morgens de badkamer binnenkomt wordt jouw lievelingszender of -playlist afgespeeld. Pluk de dag!
Bestel de plafondlamp makkelijk online.                                                        

Eindeloze mogelijkheden

Maar het blijft niet bij bovenstaande functionaliteiten. Wat dacht je van bijvoorbeeld een slim nachtlicht? Als je ‘s nachts dan even uit je bed moet, word je begeleid met gedimd licht zonder jezelf of je partner uit slaap te rukken.

Heb je een baby die nog veel dutjes op een dag nodig heeft, of nog niet goed doorslaapt? Laat de bewegingsmelder dan zijn werk doen en zorgen voor een stille deurbel (verlichting die flikkert wanneer iemand aanbelt) of slimme wekker.
Een woning is een hele investering. Je hoopt dan ook dat je er zelfs op gezegende leeftijd kunt blijven wonen. Wat hulp bij levensbestendig wonen is dan wel aangeraden. Zo zal een bewegingsmelder aanwezigheid registreren en het Smart Home gewoontepatronen helpen herkennen. Kom je bijvoorbeeld 10 uur de woonkamer niet uit? Vreemd. Een melding zal uit de boxen klinken om binnen de minuut te bewegen als er niets aan de hand is. Gebeurt dit niet, dan zal het Smart Home de familieleden of het verzorgend personeel verwittigen.

Wil jij je woning in het goede licht zetten? Vraag dan een brochure aan of doe (verdere) inspiratie op in de demowoning tijdens een gratis infosessie.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan