Maak je woning vakantieproof en vertrek zonder zorgen

Summer time! Kijk je uit naar een deugddoende vakantie? Misschien pieker je over je woning die onbewoond zal achterblijven. Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor jou!

Veiligheid troef

Sommige vakantiegangers laten enkele lampen branden bij vertrek. Of ze vragen de buren om de rolluiken af en toe naar beneden te laten, of omhoog te doen. Maar wat bij een waterlek, of een poging tot inbraak? Met een smart home-oplossing hoef je je daarover geen zorgen te maken.

50.000 acties bespaard

Waar de meeste woningen vragen om constante aandacht van hun bewoners om alles draaiende te houden, bespaart een Loxone Smart Home-oplossing je jaarlijks meer dan 50.000 handelingen. Zo heb je meer tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven. Genieten van je vakantie bijvoorbeeld!

Huis in vakantiemodus

Hoe een Real Smart Home dit voor jou regelt? Heel simpel. Je zet je woning in ‘vakantiemodus’. Dit houdt in dat het alarm wordt geactiveerd, de zonwering uit zichzelf beweegt en op willekeurige tijdstippen het licht aangaat. Net alsof je gewoon thuis bent. Laat die cocktail en zongebruinde huid dus maar komen!

Keer tevreden terug

Aan alle mooie liedjes komt een einde en dus ook aan jouw vakantie. Jouw woning zal je met open armen en een warm gevoel ontvangen. Jij komt thuis met de geruststelling dat alles in orde is.op je brandverzekering

Een zorgeloze vakantie begint dus met een veilige woning. Ook bij Fidea hebben ze goed begrepen wat de troeven voor bewoners en verzekeraars zijn.

 

Heb je een Loxone Smart Home en zoek je nog een brandverzekering? Dan krijg je 5% op een brandverzekering bij Fidea.

 

Interesse in een smart home-oplossing? Neem contact op met een Loxone Expert en krijg advies op maat. Vraag alvast je gratis brochure aan.

In samenwerking met Loxone Benelux

Meer nieuws van Loxone Benelux

De impact van Loxone Smart Home op het EPB-dossier

Een goed EPB-dossier (EnergiePrestatie en Binnenklimaat) is tijdens het bouwen van je woning is e

Vertrek met een gerust hart op reis dankzij Loxone

‘Heb ik wel alle ramen gesloten? Heb ik het televisietoestel wel uitgetrokken?

Budgettip: bespaar moeiteloos 500 euro aan energiekosten

Hoe? Door niets te doen! Het Real Smart Home van Loxone doet dit voor jou.

De Loxone Touch Nightlight: een must-have in elke slaapkamer

Ken je de Touch Nightlight van Loxone al? Laat je niet misleiden door de naam.

GRATIS Nieuwsbrief