Home Connect & Loxone: dubbel zo slim verbonden

Gepubliceerd op

Ben je op zoek naar een superintelligente totaaloplossing? Slimme huishoudapparaten met Home Connect van Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau kan je nu ook naadloos integreren in de Loxone oplossing voor woon- en gebouwautomatisering. Optimaliseer je energiegebruik efficiënter en creëer meer gemak en veiligheid. Hoe precies? Ontdek het aan de hand van enkele praktische voorbeelden.

Start je Home Connect apparaten uitgesteld

De droogkast of vaatwasser start precies wanneer de zonnepanelen voldoende elektriciteit produceren. Zo verhoogt het gebruik van zelf opgewekte energie, verlagen de energiekosten en beschermen we bovendien het milieu. Zo is Loxone klaar voor het piektarief in 2022.

Verlaat je woning met een gerust hart

Met een driedubbele klik op de Loxone Touch naast de voordeur wordt de “huis verlaten” functie geactiveerd. Deze activeert het alarmsysteem, koppelt stand-by toestellen los van het net en veel meer. Zo schakelt deze functie ook jouw kooktoestel met Home Connect uit. Op die manier kan je volledig gerust jouw woning verlaten.

Stofzuigen tijdens jouw afwezigheid

De “huis verlaten” functie zet niet alleen de met Home Connect gekoppelde kookplaat uit, het is bovendien het signaal voor de Home Connect robotstofzuiger om op stofpatrouille te gaan zodat deze klaar is wanneer je terug thuiskomt.

Enorm eenvoudig geïntegreerd

De kosteloze Loxone Config heeft sinds versie 12.1 een Home Connect interface waarmee je gemakkelijk en snel huishoudtoestellen van Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau kan integreren in de Loxone gebouwautomatisering. Hoe moet dit juist? Ontdek het snel in de Loxone Explained video.

Graag meer weten over de totaaloplossing van Loxone? Boek dan snel een vrijblijvende Experience Tour in de Loxone demowoning en/of download de inspiratiebrochure.