Een persoonlijke drukknop creëren? De nieuwe Loxone Touch Pure Flex is jouw partner in crime!

Gepubliceerd op 11 Juli 2022

De meeste zaken rond comfort en energie-efficiëntie gebeuren tegenwoordig automatisch, maar de touwtjes zelf in handen kunnen nemen, is ook een must. De revolutionaire drukknopstandaard van Loxone kennen we al: eenvoudige bediening verzekerd, maar wat nu met projecten waar mensen Loxone nog niet kennen of waar er maar tijdelijk verbleven wordt?

De meest flexibele drukknop

Neem nu bijvoorbeeld in een hotel? Natuurlijk bedacht Loxone hiervoor de ultieme oplossing met de nieuwe Touch Pure Flex. De Touch Pure Flex zorgt ervoor dat de drukknop nog flexibeler en eenvoudiger te begrijpen wordt.  Bovendien kan deze in elk commercieel project worden ingezet. De Touch Pure Flex wordt gezien als de meest flexibele drukknop wereldwijd. Je kan deze volledig samenstellen volgens jouw eigen wensen en behoeften. Naast hotels, bedrijven, restaurants, kan deze ook een grote meerwaarde vormen bij studentenkoten, appartementen, woningen met een privépraktijk … De opties zijn eindeloos!

Eenvoudig in gebruik

12 Aanraakpunten kunnen worden gecreëerd door iconen en labels die je zelf kiest en met het LED Matrix Display kan je alle functies finetunen. Op deze manier krijg je op een eenvoudige manier de mogelijkheid om een heel gebouw te bedienen zonder dat enige kennis van Loxone vereist is. Alles wordt op de drukknop zo eenvoudig voorgesteld dat het voor elke gebruiker onmiddellijk duidelijk wordt wat met welke actie bedoeld wordt. Of je nu de muziek luider wil zetten, zonweringen naar beneden wil laten gaan of het managementteam wil laten weten dat de hotelkamer gepoetst is, met deze drukknop wordt het kinderspel.

Gepersonaliseerde iconen

De iconen worden in elke Touch Pure Flex gelaserd volgens jouw persoonlijke behoeften. Hiervoor wordt er een keuze van meer dan 200 iconen aangeboden in onze uitgebreide icoonbibliotheek. Bovendien wordt de Touch Pure Flex volledig geconfigureerd geleverd en hoeft deze enkel nog maar geïnstalleerd en aangeleerd te worden.

Een esthetisch geheel

Ook kan deze gemakkelijk in samenwerking met de NFC Code Touch en/of de Loxone Intercom ingezet worden en kan je op deze manier een eenvoudig en elegant bel- en toegangssysteem creëren voor gebouwen met meerdere wooneenheden. Speciaal hiervoor werden ook montageframes ontwikkeld om te zorgen voor een esthetisch geheel.

Loxone verlegt dankzij de Touch Pure Flex opnieuw haar grenzen en zet weer een revolutionaire stap vooruit. Heb je interesse om zelf te komen ontdekken wat de Home & Building automation oplossing van Loxone allemaal te bieden heeft? Wacht niet langer en boek snel een vrijblijvende rondleiding in de demowoning in Nijlen (België) of neem contact op met een erkende Loxone Partner in jouw buurt.