De nieuwe Loxone Audioserver, daar zit muziek in

Doorheen iedere ruimte van jouw woning, kantoor, restaurant, hotel ... hetzelfde liedje of net juist verschillende muziek. Het is allemaal mogelijk met de Audioserver. Multiroom audio standaard in 4 verschillende zones dankzij de 4 geïntegreerde versterkeruitgangen, of net in meer zones door de Audioserver uit te breiden met de Stereo Extension. Tot in het kleinste hoekje word je meegesleept in één of meerdere unieke geluidsbeleving(en). 

Veel meer dan alleen maar muziek, inclusief intelligente functionaliteiten

Zoals je van Loxone mag verwachten, zorgen we voor functionaliteiten, complete oplossingen. De Audioserver zorgt dan ook voor veel meer dan alleen muziek.

1. Oorverdovend alarm

Een akoestisch alarm dat je in alle gewenste zones tijdig verwittigt over de dreigende gevaren van inbraak, brand of water. Dit alarm zal ongenode gasten bovendien gegarandeerd op de vlucht jagen.

2. Zacht wekalarm

Zachtjes ontwaken uit dromenland met jouw favoriete liedje of afspeellijst. Eventueel met een langzaam opengaande zonwering en een badkamer die op een extra aangename temperatuur wordt gebracht. 

3. Intelligente deurbel

Geen nood meer aan een aparte deurbel met de Audioserver. Het belsignaal wordt naar elke gewenste ruimte gestuurd. Ideaal wanneer jouw kinderen al slapen en deze niet gewekt mogen worden.

4. Text-to-Speech boodschappen

Gesproken herinneringen door jouw woning om je eraan te doen denken dat de kookplaat nog aanstaat terwijl je de woning gaat verlaten, de raam van de woonkamer nog openstaat en het weldra begint te regenen ... Ook een zeer nuttige functie in het kader van zorgwonen. 

5. Gepersonaliseerde aankondigingen

Op kantoor: "Spontane vergadering in vergaderzaal 2", thuis: "Komen eten" - via de app kan je eenvoudig en snel gepersonaliseerde aankondigen maken en door de Audioserver in bepaalde zones laten afspelen. Zelfs vanop afstand. 

In commerciële gebouwen zoals productiehallen kan een obstructie in de band gemeld worden. 

Intelligente automatisering

De Audioserver is de kracht achter hoogwaardige luidsprekers zodat ze samen zorgen voor indrukwekkende prestaties en de basis vormen voor briljant geluid via streaming services, afspeellijsten, jouw eigen muziekbibliotheek ... Alles kan volledig automatisch of wanneer gewenst ook manueel via de drukknopstandaard of Loxone App. Kom zeker zelf eens luisteren naar de kwaliteit en ontdek de kracht van de geautomatiseerde multimedia in de demowoning tijdens een gratis experience tour.

Interesse in een audiosysteem van Loxone of een andere Smart Home toepassing? Ga langs bij een Loxone Partner of showroom in je buurt.

In samenwerking met Loxone Benelux

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Loxone Benelux

Integreer eenvoudig draadloze componenten in een bestaande installatie

Loxone pakt uit met een gloednieuwe en opvallend eenvoudige manier om de mogelijkheden van de dra

De intelligente Pakketsafe Air pakket- en brievenbus van Loxone zorgt voor een slimme levering van jouw pakjes en post

Je hebt het vast al meegemaakt: je hebt een pakketje besteld, maar net als de bezorger aan je deu

Volare Air: de ultieme verlichtingssamenwerking tussen Loxone en Molto Luce

Loxone heeft een nieuwe productserie ontwikkeld in samenwerking met Molto Luce.

Loxone Benelux opent haar deuren voor het grote publiek

Batibouw staat voor de deur, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting.

GRATIS Nieuwsbrief