De Loxone Touch Nightlight: een must-have in elke slaapkamer

Gepubliceerd op 15 April 2019

Ken je de Touch Nightlight van Loxone al? Laat je niet misleiden door de naam. Dit nieuwe product is meer dan alleen een nachtlampje. Het is een element om te bedienen, een lichtwekker en alarm in één en zorgt bovendien voor aangename sfeerverlichting. De must-have in je slaapkamer.

Ontwaak hoe jij wil

Morgenstond heeft goud in de mond, een goede start van de dag is dus cruciaal. In plaats van een schelle ‘tuut tuut tuut’, word je vanaf nu gewekt met een langzaam toenemend licht. Zo bootst de Touch Nightlight bijvoorbeeld een zonsopgang na, waardoor je de dag vol energie kunt beginnen. Word je toch liever gewekt met muziek? Alles kan! Deze component voegt zich voor 100% in het Real Smart Home waardoor je naast de vijf geïntegreerde wekkertonen kunt kiezen voor een naadloos samenspel met de Loxone Music Server.

Subtiel licht voor ‘s nachts

Moet je ’s nachts ook soms naar het toilet? Of vragen je kinderen misschien ’s nachts nog aandacht? De Touch Nightlight van Loxone biedt je net genoeg oriënteringslicht zodat je niet volledig wakker schrikt. Dit helpt natuurlijk ook op de kinderkamers bij het bestrijden van de monsters. Dankzij het nachtlampje ziet je kleine spruit onmiddellijk dat alles in orde is en kan hij rustig terug in slaap dommelen.

Stijlvol design

Maar dat is nog niet alles. Dankzij de geïntegreerde Touch Pure, wordt de Loxone Touch Nightlight ook het mooiste bedieningselement in huis. Bedien aan de hand van enkele eenvoudige klikken de verlichting, de muziek en de zonwering.

Extra voor je alarmsysteem

Daarboven is de Touch Nightlight van Loxone eveneens een slimme toevoeging aan je alarmsysteem. Treedt het alarm in werking? Dan zal de Touch Nightlight ook in actie schieten. Eerst hoor je een akoestische klik, dan volgt een alarmgeluid en ten slotte word je optisch gealarmeerd. Zo word je ook in dromenland direct verwittigd wanneer er gevaar dreigt.

Op en top gebruiksvriendelijk

Ten slotte toont de digitale display naast de tijd ook de buitentemperatuur, kan het personenalarm met een klik geactiveerd en gedeactiveerd worden, heeft de Touch Nighlight een geïntegreerde snooze-functie en ziet het product er heel elegant uit.

Makkelijk te installeren

Net zoals alle andere componenten van Loxone is de Touch Nightlight heel gemakkelijk te installeren. Voor meer info over dit product kun je steeds een kijkje nemen op onze website. Wil je onze producten eens zelf in werking zien? Boek dan snel één van onze gratis experience tours in de demowoning van Loxone Benelux.

Benieuwd? Kom meer te weten over de Touch Nightlight en neem contact op met een Loxone Expert voor advies op maat. Vraag alvast je Loxone kennismakingsbrochure aan.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan