De intelligente Pakketsafe Air pakket- en brievenbus van Loxone zorgt voor een slimme levering van jouw pakjes en post

Je hebt het vast al meegemaakt: je hebt een pakketje besteld, maar net als de bezorger aan je deur staat, ben je er even niet. Dit probleem heeft Loxone in samenwerking met Paketsafe opgelost! Samen brengen zij een nieuwe, revolutionaire manier om pakketjes te ontvangen op de markt. 

Dankzij de Pakketsafe Air pakket- en brievenbus hoef je niet langer aanwezig te zijn om jouw pakjes, post of krant te ontvangen. Het is een slimme pakjes- en brievenbus die je talloze tripjes naar de pakjeswinkel zal besparen. Dankzij de slimme draadloze Loxone Air technologie, is deze intelligente pakketbus integreerbaar in nagenoeg elk project: van wooncomplexen tot vrijstaande woningen tot andere commerciële projecten.

Via de Loxone App zal de eigenaar op de hoogte gebracht worden wanneer er iets geleverd wordt of wanneer de pakket- en brievenbus geleegd wordt. Bespaar jezelf al die verloren tijd met naar het postkantoor te rijden omdat de aflevering van het pakketje niet gegaan is zoals je gepland had. 

Waterdicht en volledig gemaakt van duurzaam materiaal met veiligheidsnet van edelstaal, worden jouw pakketjes tot 140l nu steeds snel en eenvoudig afgeleverd en zijn ze bovendien beschermd voor eventuele gelegenheidsdieven.

Nadat de bezorger het deksel van de pakketbus opent, zal er een flexibele nylon tas afrollen. Het pakketje kan hier dan heel eenvoudig worden in geplaatst. De Miniserver zal onmiddellijk een notificatie sturen naar de eigenaar. De bezorger hoeft enkel maar het zelfsluitende slot aan te spannen zodat diefstal 100% onmogelijk wordt. 

Wil je graag meer intelligente producten ontdekken van Loxone? Neem dan snel een kijkje op de website!

In samenwerking met Loxone Benelux

Meer nieuws van Loxone Benelux

Integreer eenvoudig draadloze componenten in een bestaande installatie

Loxone pakt uit met een gloednieuwe en opvallend eenvoudige manier om de mogelijkheden van de dra

De nieuwe Loxone Audioserver, daar zit muziek in

Doorheen iedere ruimte van jouw woning, kantoor, restaurant, hotel ...

Volare Air: de ultieme verlichtingssamenwerking tussen Loxone en Molto Luce

Loxone heeft een nieuwe productserie ontwikkeld in samenwerking met Molto Luce.

Loxone Benelux opent haar deuren voor het grote publiek

Batibouw staat voor de deur, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting.

GRATIS Nieuwsbrief