Budgettip: bespaar moeiteloos 500 euro aan energiekosten

Hoe? Door niets te doen! Het Real Smart Home van Loxone doet dit voor jou. Ontdek vier manieren waarop je woning automatisch zorgt voor een lagere energiefactuur.

Stand-by apparaten zijn stroomvreters

Apparaten in stand-by modus zijn stroomvreters. Het energiebesparingspotentieel wordt vaak onderschat. Indrukwekkend: wanneer vijf apparaten uitgeschakeld worden in plaats van in stand-by modus gehouden te worden, kan dit een jaarlijkse besparing tot 100 euro op de elektriciteitsfactuur opleveren.

In een Loxone Smart Home worden via geschakelde stopcontacten toestellen volledig uitgezet. Een slim product is ook de Loxone Smart Socket Air, dit transformeert elk normaal stopcontact in een geschakeld stopcontact en laat bovendien energiemetingen toe.

Verlies van energie door openstaande ramen

De verwarming staat op en je bent een raam vergeten te sluiten? Geen probleem! Dankzij de Raam- en deurcontacten Air of het Vensterhandvat Air weet de woning perfect wanneer er een raam of deur openstaat en zal ze automatisch de verwarmingstemperatuur laten dalen. Op die manier houd je je energiefactuur makkelijk onder controle.

Gebruik ledverlichting

Klassieke gloeilampen gaan niet alleen minder lang mee, ze zijn ook nog eens 80% duurder voor je portemonnee. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van ledverlichting, betekent dit op jaarbasis een besparing van ongeveer 150 euro.

Bij Loxone vind je alleen ledverlichting terug die ook nog eens maximaal te dimmen is. Van spots en plafondlampen tot stijlvolle pendels, Loxone biedt voor ieder wat wils.

Laat de temperatuur zakken bij afwezigheid

Een Loxone Smart Home weet wanneer je niet thuis bent en zal dan automatisch de temperatuur laten dalen. Studies tonen aan dat het laten dalen van de temperatuur met 1°C een besparing tot 10% kan opleveren. Wanneer we niet thuis zijn, mag de temperatuur nog lager gezet worden. Je woning doet dit voor jou en zorgt zo voor een besparing van 30% op je verwarmingskosten.

Meer weten over de slimme woning? Boek dan een gratis experience tour in de enige echte Smart Home demowoning van de Benelux. Vergeet je gratis brochure niet aan te vragen.

In samenwerking met Loxone Benelux

Meer nieuws van Loxone Benelux

Integreer eenvoudig draadloze componenten in een bestaande installatie

Loxone pakt uit met een gloednieuwe en opvallend eenvoudige manier om de mogelijkheden van de dra

De nieuwe Loxone Audioserver, daar zit muziek in

Doorheen iedere ruimte van jouw woning, kantoor, restaurant, hotel ...

De intelligente Pakketsafe Air pakket- en brievenbus van Loxone zorgt voor een slimme levering van jouw pakjes en post

Je hebt het vast al meegemaakt: je hebt een pakketje besteld, maar net als de bezorger aan je deu

Volare Air: de ultieme verlichtingssamenwerking tussen Loxone en Molto Luce

Loxone heeft een nieuwe productserie ontwikkeld in samenwerking met Molto Luce.

GRATIS Nieuwsbrief