Maak je woning slimmer met geconnecteerde schakelaars, zonder breekwerk

Gepubliceerd op 12 October 2020

De slimme woning wordt steeds populairder. Wil jij je bestaande woning upgraden, zonder gedoe? Ontdek hoe je makkelijk één of meerdere ruimtes van slim schakelmateriaal voorziet. Zo geniet je snel van meer controle, meer comfort en meer veiligheid. Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden.

De slimme woning is er ook voor jou

Met één druk op de knop alle rolluiken naar beneden laten. De verlichting in huis aanpassen met je stem. Scenario’s instellen met je smartphone. Een slimme woning maakt jouw leven makkelijker, comfortabeler en veiliger. Met de ‘Living Now with Netatmo’ apparatuur creëer je in geen tijd een slim elektrisch systeem in je woning. Vraag gratis je inspiratiebrochure aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning. 

Van traditionele naar geconnecteerde installatie, zonder breekwerk

Is het ook haalbaar voor bestaande woningen? Zeker, ‘Living Now with Netatmo’ maakt van elke traditionele installatie in een handomdraai een geconnecteerde installatie, zonder breekwerk of software. Via de specifieke apps en de toegang tot het wifi-netwerk kun je gemakkelijk je slimme oplossingen en draadloze bedieningen installeren. Ontdek alle voordelen van geconnecteerd schakelmateriaal.

Makkelijke bediening, ook vanop afstand

Hoe bedien je je geconnecteerde schakelaars? Dat kan op diverse manieren: via de schakelaars zelf, een touchcreen, je smartphone en zelfs je stem. Ga je een avondje de deur uit, dan zeg je bijvoorbeeld “OK Google, schakel alle lichten van de woning uit ", en je bent gerust dat er nergens nog een lampje blijft branden. Wil je de mogelijkheden graag zelf ervaren voor je beslist? Bezoek de BTicino Concept Store en laat je inspireren.

Geconnecteerd schakelmateriaal: wat kan er allemaal?

Met ‘Living Now with Netatmo’, beschik je over geavanceerde functies die je niet meer zal willen missen. In één enkele click heb je algemene controle over je verlichting, rolluiken en gordijnen via de schakelaars. Met de intuïtieve Home+ Control app bedien je elke kamer draadloos en selecteer je de gewenste scenario’s. Bovendien monitor je moeiteloos het energieverbruik van elk apparaat in huis. Dankzij de push-berichten op je smartphone in geval van fouten en overbelastingen, vermijd je stroompannes. Bekijk een overzicht van de mogelijkheden.

Ontdek geconnecteerd schakelmateriaal met een innovatief design

Het oog wil ook wat, dat weten ze bij BTicino maar al te goed. De geconnecteerde Living Now-schakelaars met iconisch ontwerp ogen op en top eigentijds. Dankzij de innovatieve fulltouch-bediening kun je op elk punt op het oppervlak van de toets drukken om de lichten aan of uit te zetten. De toets keert steeds terug in zijn originele stand, voor een vlakke look. De esthetische moderne afdekplaten zijn verkrijgbaar in drie materialen: technopolymeer, zamak en hout. Verder kies je uit 16 afwerkingen voor de afwerkplaat en 3 kleuren bedieningstoetsen: zwart, zand of wit. Bekijk diverse looks en ontdek je stijl.

Configureer en preview jouw schakelaars

Ook aan gebruiksvriendelijkheid is gedacht. Elke schakelaar kan worden uitgerust met een witte of blauwe ledverlichting, zodat je hem makkelijk terugvindt in het donker. Benieuwd hoe het schakelmateriaal er zou uitzien bij jou thuis? Configureer hier je schakelaar, laad een foto van je muur op en preview meteen het eindresultaat. Like what you see? Ontdek hier een verdeler of installateur in je buurt.

Plannen voor een nieuwe woning? Of steek je de handen uit de mouwen voor een renovatie? Ga voor de nieuwste generatie schakelmateriaal met oog voor design en maak van je huis een slimme woning. Vraag gratis je inspiratiebrochure aan, configureer je schakelaars online en laat je adviseren door een specialist.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan