Een slimme woning creëren? Da’s zo gefikst, met geconnecteerd schakelmateriaal!

Gepubliceerd op 01 Juni 2021

Wist je dat je je huis makkelijk kan upgraden tot een slimme woning? Er bestaan flexibele oplossingen waarmee je je woning vlot uitrust met slim schakelmateriaal. Ontdek hier de mogelijkheden. Zo geniet je van heel wat handige functies, die je niet meer zal willen missen. Leer wat jij te winnen hebt en ontdek geschikt schakelmateriaal voor jouw project.

Living Now with Netatmo: maak van je huis een slim huis

Een woning die mee evolueert met je behoeften, het is een aantrekkelijk idee. Een slimme woning creëer je in een handomdraai dankzij het geconnecteerde schakelmateriaal Living Now with Netatmo. Met deze flexibele oplossing rust je makkelijk één of meerdere ruimtes uit met het slimme schakelmateriaal, al dan niet in combinatie met het traditionele schakelmateriaal van Living Now. Zowel in nieuwbouwwoningen als in renovatieprojecten vormt dit systeem met geconnecteerd schakelmateriaal een echte eyecatcher. Ontdek het geconnecteerde schakelmateriaal Living Now with Netatmo.

Geconnecteerd schakelmateriaal: tal van voordelen

Met geconnecteerd schakelmateriaal wordt er plots veel meer mogelijk. Diverse slimme functies maken jou het leven makkelijker. Je stelt scenario’s in, waardoor je groepen lichten en luiken tegelijkertijd activeert met één klik. Via de specifieke app op je smartphone bedien je je volledige thuissysteem, ook vanop afstand. Ben je er een poosje tussenuit? Dan regel je bijvoorbeeld je rolluiken vanop je vakantiebestemming. Zo lijkt het net alsof je thuis bent, waardoor je inbrekers om de tuin leidt. Ook kan je spraakassistenten integreren in het systeem. Op die manier bedien je de toepassingen in je woning eenvoudig met je stem. Dat went snel! Ontdek alle voordelen van geconnecteerde schakelaars.

Ontdek slimme full touch designschakelaars

De designschakelaars uit het Living Now-gamma van het Italiaanse BTicino koppelen minimalisme aan slimme functies en bedieningen. De innovatieve fulltouch-bediening laat toe om op eender welk punt van de schakelaar te drukken en zo de lichten aan of uit te zetten. Eenmaal geactiveerd, keert de toets terug naar de originele stand. Vlakheid gegarandeerd! Vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

Bekijk de designs en vind je favoriet

De esthetische moderne afdekplaten van het Living Now schakelmateriaal zijn verkrijgbaar in drie materialen: technopolymeer, zamak en hout. Graag een gepersonaliseerd design? Dankzij de 16 verschillende afwerkingen voor de afdekplaat en de 3 kleuren voor de bedieningsknoppen is er voor elk wat wils. Waarom je apparaat niet uitrusten met witte of blauwe ledverlichting? Hier heb je de keuze: de ledverlichting enkel laten branden wanneer het licht aan is, of altijd, zodat je de schakelaar in het donker meteen terugvindt. Benieuwd welke designschakelaar bij jouw stijl past? Bekijk de mogelijke afwerkingen en configureer jouw schakelmateriaal.

Wat kan er allemaal met Living Now with Netatmo?

Living Now with Netatmo maakt van je huis een slim huis. De verlichting beheren, je energieverbruik bekijken, rolluiken of zonwering besturen en scenario’s creëren en beheren. Het maakt je leven eenvoudiger én aangenamer. Vind hier een verdeler of installateur in je buurt.

Stel scenario’s in die bij je passen

Verschillende commando’s combineren? Check! Met Living Now with Netatmo schakel je met één druk op de knop de lichten uit en beheer je alle rolluiken. Voorgeconfigureerde commando’s leveren gebruiksklare in- en uitgangsscenario’s. Bovendien kan je alle scenario’s vrij instellen en aanpassen met je smartphone en de Home + Control app.

Home + Control app: altijd en overal de volledige controle

Beheer alle geconnecteerde functies met de Home + Control app op je smartphone. Deactiveer een stopcontact, doof de lichten, laat je rolluiken omhoog en omlaag gaan, controleer de status van je systeem … Het kan allemaal. Met deze app communiceer je, zowel als Android als IOS-gebruiker, met je huis én je huis met jou. Bekijk de status van je huis en ontvang meldingen wanneer er bijvoorbeeld een storing is. Dankzij de aanwezigheidssimulatie programmeer je makkelijk je verlichting en rolluiken, waardoor het lijkt alsof je thuis bent.

Hou je verbruik in de gaten

Je bewust zijn van je verbruik betekent controle over je energiefactuur. Met Living Now with Netatmo bekijk je op elk moment in realtime je energieverbruik. Bovendien waarschuwt de app jou wanneer je verlichting langer dan zes uur ingeschakeld blijft. Via de app kan je meteen je verlichting uitschakelen. Je bent steeds op de hoogte en hebt altijd de controle over je verbruik.

Stembediening

Living Now with Netatmo is uitgerust met stembediening, een must have voor de slimme woning. Doe de rolluiken omhoog zonder uit je bed te moeten en word rustig wakker met de ochtendzon. Zalig! Gebruik je de stemfunctie van je smartphone, of spraakassistenten zoals Siri of Alexa? Ze zijn allemaal te combineren met je Living Now schakelmateriaal.

Wil jij van je woning een slimme woning maken? Living Now is de nieuwste generatie schakelmateriaal die design koppelt aan geconnecteerde oplossingen. Bezoek de BTicino Concept Store en leer meer over de mogelijkheden. Vind hier een verdeler of installateur in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan