BTicino lanceert de eerste geconnecteerde binnenpost met geïntegreerde spraakassistent Amazon Alexa

Gepubliceerd op 07 December 2021

Zeker zijn van een veilige woning, en die vanop afstand sturen en in de gaten houden? Vandaag de dag bestaan er diverse oplossingen voor een geoptimaliseerde, geconnecteerde woning. Maak kennis met de revolutionaire geconnecteerde binnenpost van BTicino. Die bedien je makkelijk via een app, of met je stem.

Revolutionaire binnenpost

De Classe 300EOS with Netatmo van BTicino is de eerste geconnecteerde intercom met geïntegreerde Amazon Alexa die je volledig kan beheren met de voorziene app, of met je stem. Deze unieke technologie combineert alle functies van een binnenpost met het potentieel van stembediening. Goed voor een ongeziene gebruikservaring. Download hier je gratis infobrochure en laat je adviseren door een specialist.

Beveiliging met stembediening

Met de nieuwe geconnecteerde intercom van BTicino kan je alle klassieke videofoonfuncties (bv. een poort openen) via stembediening beheren. Bovendien kan je volop profiteren van de vele andere functies van Amazon Alexa die zijn geïntegreerd in een BTicino-systeem. Denk maar aan het bedienen van verlichting, contactdozen en rolluiken. Zo wordt de videofoon het controlecentrum van de slimme woning. Verder kan je de apparaten uit het Netatmo-beveiligingsassortiment (bv. wifi-camera's) beheren en zo een eenvoudig en intelligent beveiligingssysteem creëren.

Ultraslank design en optimale gebruikservaring

Innovatief design

De Classe 300EOS with Netatmo heeft een ultraslank verticaal design met een licht gebogen behuizing, waardoor hij er elegant en opvallend uitziet. De nieuwe geconnecteerde intercom biedt esthetiek, technologie, functionaliteit en gebruiksgemak van het hoogste niveau.

Full touch

De Classe 300EOS with Netatmo is voorzien van een verticaal kleuren aanraakscherm van 5 inch en uitgerust met persoonsherkenning. Samen met de automatische centrering van de persoon op het scherm en de mogelijkheid tot weergave van het beeld in liggend formaat (een functie die kan worden geactiveerd met een eenvoudige dubbele tik) zorgt dit voor een perfecte visualisatie.

Eenvoudige en constante interactie

De interactie met de Classe 300EOS with Netatmo is uiterst eenvoudig en intuïtief. De interface begeleidt jou door je onmiddellijk informatie en suggesties aan te bieden. Hij is geïnspireerd op de interface van smartphones en zo ontworpen dat iedereen hem kan gebruiken.  

iF Design award

Technologie, onderzoek en design zorgden ervoor dat de Classe 300EOS with Netatmo laureaat werd van de iF Design Award 2021, een wereldbefaamde prijs waarvoor dit jaar meer dan 10.000 kandidaturen zijn ingediend.

Een smart systeem

Configureren met je smartphone

De Classe 300EOS with Netatmo in gebruik nemen is heel eenvoudig. Je kan de binnenpost configureren via je smartphone door de speciale Home+Security-applicatie te downloaden (beschikbaar voor zowel iOS als Android) en de begeleide procedure te volgen voor koppeling van de 300EOS Class via een QR-code.

Bedien het met je stem

De nieuwe geconnecteerde binnenpost van BTicino is als eerste uitgerust met Alexa, waardoor je het apparaat kan bedienen met de stem. De Classe 300EOS with Netatmo is dus een echte hub waarmee je de slimme functies van je woning beheert. Naast het beheer van de videofoon kan er gecommuniceerd worden met alle traditionele functies van de Amazon Alexa-spraakassistent. Zo kan je muziekafspeellijsten beluisteren, timers en wekkers instellen, naar de exacte tijd of het weer vragen of verkeersinformatie ontvangen en een te volgen route kiezen.

Volg alles via de Home+ Security-App

Met behulp van de Home+Security-applicatie op een smartphone kan je snel toegang krijgen tot alle video- en beveiligingsfuncties, thuis of buitenshuis: video-oproepen beantwoorden, het slot activeren om de poort te openen en te sluiten en beelden bekijken van de slimme buiten- en binnencamera's van Netatmo. Als er beweging of inbraak wordt gedetecteerd, verzendt het apparaat waarschuwingen en meldingen en activeert het de alarmsirene. Zo beschik je over een eenvoudig en snel slim beveiligingssysteem.

Een eenvoudige installatie

Een standaard 2-draadsintallatie

De Classe 300EOS with Netatmo wordt geïnstalleerd volgens de gebruikelijke 2-draadsinstallatieprocedures zonder de complicaties die eigen zijn aan de configuratie van een Ethernet-netwerk.

Configuratie zonder computerkennis

Voor de configuratie is geen computerkennis vereist. Het volstaat de traditionele parameters van het 2-draadssysteem te configureren (SCS-adressen van de buitenpost, de binnenpost, enz.). Alle configuraties van het wifi-netwerk en van de applicatie kan je autonoom en op intuïtieve wijze beheren via de Home+Security applicatie.

Upgraden is kinderspel

De Classe 300EOS with Netatmo is volledig compatibel met de 2-draadstechnologie van BTicino. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig en zonder enige interventie kan upgraden.

Geschikt voor elke woning

De Classe 300EOS with Netatmo is geschikt voor elk type woning, van één- en tweegezinswoningen waarin met behulp van Netatmo-camera’s een eenvoudig en slim beveiligingssysteem kan worden gecreëerd, tot oplossingen voor flatgebouwen waarin het systeem eenvoudig ter plaatse kan worden geïnstalleerd en vervolgens door de gebruiker kan worden geconfigureerd.

Klaar om van je woning een veilige en slimme thuis te maken? Ontdek de geconnecteerde binnenpost Classe 300EOS with Netatmo en neem contact op met een verdeler of installateur in je buurt voor advies.

Tip: ontdek meer mogelijkheden voor een veilige en slimme woning in deze infogids.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan