Een oogje in het zeil houden bij je thuis? Ook als je op de latten staat of op kantoor?

Sla jij ook wel eens aan het piekeren als je in de file naar je chalet in de bergen staat? Vraag je je dan ook af of je koelkast wel goed dicht is, of dat je het strijkijzer echt wel hebt uitgezet? Je zit op kantoor en je wil zeker zijn dat je schoonmaakster op het afgesproken tijdstip jouw woning begint te poetsen. Een waardevolle wijnkelder? Dan is de temperatuur en luchtvochtigheid van het allergrootste belang. 

Je kan het allemaal makkelijk vanop de latten - met die schnaps in je hand, vanop kantoor of tijdens dat diner checken via je smartphone en de intelligente sensoren in het Monitor+ Pack van WhatsUp Home!

Monitor+ Pack

Met de intelligente sensoren van WhatsUp Home kan jij te allen tijde jouw (t)huis in de gaten houden. De sensoren zijn draadloos verbonden met de gateway, die alle info verwerkt en jou via pushmessage verwittigt als er iets fout loopt. Ben je dus niet thuis? Of lig je te slapen? Dan kan je toch ogenblikkelijk ingrijpen. 

Intelligente sensoren om steeds op de hoogte te zijn

In Monitor+ zitten de 2 slimme raam- en deurcontacten. Je kan deze makkelijk plaatsen bv. aan je voordeur en het schuifraam dat uitgeeft op de tuin. Ze geven een signaal als het contact verbroken wordt. Zo weet jij wanneer die deur opengegaan is. Ben je niet zeker dat je schoonmaakster wel haar aantal uren doet? Of wil je toch even checken of je bengels op woensdagmiddag op tijd terug zijn van school en nergens blijven hangen? Met deze sensoren word jij heel eenvoudig op de hoogte gehouden.

Met de multisensor meet je 4 parameters tegelijk: licht, beweging, temperatuur en vochtigheid. Ben je net papa of mama geworden van een wolk van een baby? Dan kan jij steeds checken of je oogappel in de allerbeste condities slaapt. Of je wil niet dat die lekkere wijntjes die je kocht, naar de verdoemenis gaan door een te hoge temperatuur of vochtigheidsgraad in je kelder? Ga het meteen na via je smartphone, waar je ook bent.

 

Via de 2 smartplugs kan jij het elektriciteitsverbruik van de aangesloten apparaten bekijken. Ben je ervan overtuigd dat je koelkast te veel verbruikt en je met een te hoge elektriciteitsrekening opzadelt, dan kan je dat effectief bekijken via de app op je smartphone. Of misschien laat jij je koelkastdeur ook wel eens openstaan. Dan verwittigt de sensor je via de app. Sluit de smartplug aan op je strijkijzer, dan kan je het vanop afstand uitzetten door de stroom op dat stopcontact af te zetten. Ga je op reis? Sluit er dan een lamp op aan en zet die aan en uit vanop je vakantiebestemming. Zo geef je de indruk dat je woning bewoond wordt en houd je dieven op afstand.

Voor meer informatie klik hier.

In samenwerking met Federale Verzekering

Meer nieuws van Federale Verzekering

Bouwplannen? Zo vermijd je kosten en vertragingen door schade of diefstal

Ga je bouwen? Proficiat! Je kunt vast niet wachten tot je project klaar is.

Vermijd een dure waterrekening met WhatsUp Home

Wist je dat 30% van de Belgen te maken krijgt met een waterlek?

Wat na een inbraak in uw huis?

U vertrok op reis en nam alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zodat er niet kon ingebroken worden

U huurt een machine voor uw verbouwingswerken…is deze verzekerd?

U hebt besloten zelf aan de slag te gaan in uw (toekomstig) huis?

GRATIS Nieuwsbrief