Slimme deurbel ‘Visto WiFi` binnenkort bij jou thuis? Vul de enquête in en win

Je ‘Smart Home’ begint al bij de voordeur. Een slimme deurbel zoals Visto WiFi houdt meer in dan een simpele ‘dingdong’. Ontdek zijn vernuftige kwaliteiten. Doe onderaan mee aan de enquête over technieken en maak kans op deze slimme deurbel.  

De moderne spion

Met een slimme deurbel maak je contact met bezoekers aan de voordeur zonder dat je je zetel moet verlaten. Op je smartphone krijg je eerst een pushmelding wanneer er bij beweging aan de deur wordt opgemerkt. En dankzij de HD-camera zie je wie er precies voor je deur staat, zelf ’s nachts. De LR-leds detecteren slechte belichting en stellen de video bij, zo heb je perfecte nachtvisie. Via de audio-instelling kun je in twee richtingen communiceren.

Snel geïnstalleerd

Heb je een sterk WiFi-signaal bij je voordeur, dan past hij daar perfect. De slimme deurbel Visto WiFi installeer je in enkele minuten. Is je huidige deurbel verbonden met elektrische bedrading? Dan kun je je slimme deurbel gemakkelijk hierop aansluiten, je vervangt je bel zonder hiervoor muren open te breken. Handig!

Betrouwbare werking

Visto WiFi is continu verbonden via een gratis app en via WiFi van je router. Hij wordt gevoed door de twee draden van de bestaande deurbel en de hierop aangesloten voeding. Via de WiFi connectie stuurt hij dan een signaal naar je mobiel toestel. Bovendien kan hij gerust tegen een stootje. Hij is getest bij 125.000 keer indrukken.

Modern design

Italiaans design en technologie wordt verenigd in deze rechthoekige slimme deurbel met afgeronde hoeken. Hij is standaard verkrijgbaar in grafietzwart maar kan ook aangepast worden met covers in zilvergrijs en wolkenwit die apart verkrijgbaar zijn.

Ben je gewonnen voor deze slimme deurbel? Neem dan nu hieronder deel aan onze enquête over zelfbouw en maak kans op een Visto WiFi!

In samenwerking met Easykit

Enquête: Doe-het-zelf, iets voor jou?

Steeds meer mensen (ver)bouwen ook zelf mee aan hun woning. Wat doe jij zoal zelf en welke tools gebruik je? Vul deze enquête over doe-het-zelf in, laat je gegevens achter en maak kans op een slimme deurbel Visto WiFi.

Wil je kans maken op de slimme deurbel Visto WiFi? Beantwoord dan de schiftingsvraag en vul je gegevens in.

Meer nieuws van Easykit

Easykit blijft bereikbaar voor zijn slimme zelfbouwers

Wil je zelf je verwarming, ventilatie, sanitair of elektrische installatie plaatsen?

Airco plaatsen: zo fiks je het voor de zomer via zelfbouw

Het lijkt nog wel even tot de zomer, maar vergis je niet.

Nieuw bij Easykit: De slimme elektrische installatie voor de zelfbouwer.

Wil je een slimme installatie maar geen nood aan een full option domotica?

Kiezen (ver)bouwers voor doe-het-zelf bij het plaatsen van technieken? Ontdek onze bevindingen

Hoe staan onze (ver)bouwers tegenover zelfbouw bij het plaatsen van technieken in hun woning?

GRATIS Nieuwsbrief