Slimme deurbel ‘Visto WiFi` binnenkort bij jou thuis? Vul de enquête in en win

Je ‘Smart Home’ begint al bij de voordeur. Een slimme deurbel zoals Visto WiFi houdt meer in dan een simpele ‘dingdong’. Ontdek zijn vernuftige kwaliteiten. Doe onderaan mee aan de enquête over technieken en maak kans op deze slimme deurbel.  

De moderne spion

Met een slimme deurbel maak je contact met bezoekers aan de voordeur zonder dat je je zetel moet verlaten. Op je smartphone krijg je eerst een pushmelding wanneer er bij beweging aan de deur wordt opgemerkt. En dankzij de HD-camera zie je wie er precies voor je deur staat, zelf ’s nachts. De LR-leds detecteren slechte belichting en stellen de video bij, zo heb je perfecte nachtvisie. Via de audio-instelling kun je in twee richtingen communiceren.

Snel geïnstalleerd

Heb je een sterk WiFi-signaal bij je voordeur, dan past hij daar perfect. De slimme deurbel Visto WiFi installeer je in enkele minuten. Is je huidige deurbel verbonden met elektrische bedrading? Dan kun je je slimme deurbel gemakkelijk hierop aansluiten, je vervangt je bel zonder hiervoor muren open te breken. Handig!

Betrouwbare werking

Visto WiFi is continu verbonden via een gratis app en via WiFi van je router. Hij wordt gevoed door de twee draden van de bestaande deurbel en de hierop aangesloten voeding. Via de WiFi connectie stuurt hij dan een signaal naar je mobiel toestel. Bovendien kan hij gerust tegen een stootje. Hij is getest bij 125.000 keer indrukken.

Modern design

Italiaans design en technologie wordt verenigd in deze rechthoekige slimme deurbel met afgeronde hoeken. Hij is standaard verkrijgbaar in grafietzwart maar kan ook aangepast worden met covers in zilvergrijs en wolkenwit die apart verkrijgbaar zijn.

Ben je gewonnen voor deze slimme deurbel? Neem dan nu hieronder deel aan onze enquête over zelfbouw en maak kans op een Visto WiFi!

In samenwerking met Easykit

Enquête: Doe-het-zelf, iets voor jou?

Steeds meer mensen (ver)bouwen ook zelf mee aan hun woning. Wat doe jij zoal zelf en welke tools gebruik je? Vul deze enquête over doe-het-zelf in, laat je gegevens achter en maak kans op een slimme deurbel Visto WiFi.

Wil je kans maken op de slimme deurbel Visto WiFi? Beantwoord dan de schiftingsvraag en vul je gegevens in.

Meer nieuws van Easykit

Hoeveel (ver)bouwbudget heb je nodig? Bereken het met deze tool!

Ben je van plan om een bestaande woning te verbouwen of een nieuwbouw op te trekken?

Airco plaatsen: zo overleef je een hittegolf via zelfbouw

De zomer is in het land, met de bijhorende hittegolven. Voor je ‘airconditioning’ kunt zeggen lop

Vermijd drinkwatertekort: plaats een regenwatersysteem en bespaar op je waterfactuur

De hete temperaturen en hittegolf veroorzaken weer schaarste in ons drinkwater.

Zelf je technieken plaatsen? Ontdek het antwoord op al je doe-het-zelf vragen

Je denkt eraan om zelf je technieken te plaatsen, maar je twijfelt.

GRATIS Nieuwsbrief