Samenspel van architectuur, design en functie

Duotecno streeft altijd naar de ideale combinatie van design, comfort en functionaliteit.

De volledige villa is voorzien van de meest moderne domotica. Met één druk op de knop is de gewenste sfeer opgeroepen. “De lichten dimmen, zwembad sturen, volledige wellness (sauna, hamam, Turks stoombad) sturen, televisie en bijhorend surroundsysteem die opspringt, bewegingsmelders... Het vergt geen enkele moeite en je kan in geen tijd genieten van een fijne filmavond.”

Onze domotica laat toe om alle technologie eenvoudig te koppelen met elkaar. De sturing van de verlichting, het samenstellen van scènes, het automatiseren van repetitieve taken, de multiroom audiosystemen. Vanuit één centraal punt sturen wij alles.

Met een moderne, krachtige netwerkomgeving zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. De bouwheer kan dit alles eenvoudig beheren via een overzichtelijke, moderne interface op zijn smartphone, zijn 3 touchscreens of met de schakelaars zelf.

Een veilig gevoel in je huis is natuurlijk noodzakelijk. Daarom heeft Duotecno deze woning volledig uitgerust met videofonie en een anti-inbraaksysteem. Dit gebeurt weliswaar niet zomaar. Onze buitenpost gekoppeld met de videofonie werd hiervoor speciaal ontwikkeld en beantwoordt aan alle behoeften op het gebied van functionaliteit, gemak en esthetiek. Dit zorgt bovendien ook voor een hoogwaardig, inbraakwerend element en daarmee ook voor maximale veiligheid en optimale bescherming.

De kunst bestaat erin een verhaal te creëren waarbij het interieur alles zegt over de eigenaars zelf. De hypermoderne, schakelaars in corian afwerkingen geven deze woning een bijzonder effect. Het woord “hedendaags” kent de bouwheer niet. 

In samenwerking met Duotecno bvba

Meer nieuws van Duotecno bvba

Karakteristieke & landelijke woning

De verlichting regelen in verschillende kamers via de smartphone, tablet of touchscreen.

Huis drijft op domotica

Een van de belangrijkste zaken in de woning is het gebruik van de allernieuwste domotica, waarbij

The smart subtleties make the interior

Dat het interieur een naadloze vertaling is van de wensen van de klant, etaleert een op maat ontw

Win een draagbare Bose Luidspreker tijdens de open bedrijvendag bij DuoTecno!

Het team van DuoTecno is zich volop aan het klaarstomen voor de Open Bedrijven Dag 2018 op zondag

GRATIS Nieuwsbrief