Karakteristieke & landelijke woning

De verlichting regelen in verschillende kamers via de smartphone, tablet of touchscreen. Uw alarminstallatie besturen van op afstand, uw lievelingsmuziek afspelen in meerdere ruimten, uw temperatuur, screens of poorten sturen, het zijn allemaal simpele maar erg efficiënte toepassingen die met domotica geregeld kunnen worden. Jouw woning wordt meteen veel gebruiksvriendelijker en energievriendelijker. Dit is ook bij deze woning het geval.

Of je nu verbouwt of een nieuwbouw laat zetten, onze domotica laat toe om alle technologie eenvoudig te koppelen met elkaar. Wij luisteren naar de klant en realiseren hun wensen op technologisch vlak. Het gevolg is dat uw dagelijks leven veel aangenamer en veel eenvoudiger wordt, dankzij één druk op de knop.

Vooraleer je kan binnenkijken in deze landelijke woning, zie je onze buitenpost met camera waarmee je moet aanbellen. De eigenaars zien onmiddellijk wie er voor hun poort staat. Met één druk op de knop gaan de poorten open. Eens je voorbij de poort gepasseerd bent, valt de openheid van de voortuin op. Veel gras, een nonchalante oprit met een padje dat naar het landelijke huis loopt. Alles is heel organisch opgevat. Eens je de woning nadert, valt onmiddellijk de camerabewaking en onze onweerstaanbare, kleine opbouwdetector op. Met onze bewegingsdetectoren zal zowel binnen- als buitenverlichting niet meer onnodig branden. Dit is een slimme stap voor uw energiefactuur.

De woning is volledig uitgerust met ons domoticasysteem wat toelaat om elke ruimte afzonderlijk te bedienen wat betreft verlichting, muziek, ventilatie, gordijnen, sferen en dat op een eenvoudige manier via de touchscreen, smartphone of tablet.

Verlichting naar jouw wensen

Onze domotica is toepasbaar op verschillende domeinen van een woning. Je kan met één beweging de verlichting regelen in verschillende kamers. Het is zelfs eenvoudig om eigen sferen te creëren in bijvoorbeeld de keuken, de zithoek of de slaapkamer.

Altijd leven in huis

De eigenaars kunnen op ieder moment van de dagen in iedere kamer naar hun favoriete muziek luisteren. De nieuwsberichten aan de ontbijttafel, zachte achtergrondmuziek in de badkamer of zelfs in de douche; alles kan op eender welk moment worden afgespeeld dankzij domotica. Vanuit één plaats regelen wij of jij zelf jouw voorkeuren voor de muziek.

Met de Xillo inbouwarmaturen voor audiospeakers, kunnen we deze naadloos in de muur of in het plafond wegwerken. Zo kies je voor de meest discrete oplossing. De luidsprekers bevinden zich volledig buiten je gezichtsveld. Zo kan je je huis inrichten zonder rekening te houden met waar je luidsprekers komen te staan. Snel, efficiënt en esthetiek, enkele eigenschappen waar Xillo Trimless Solutions wel aan voldoen.

In samenwerking met Duotecno bvba

Meer nieuws van Duotecno bvba

Samenspel van architectuur, design en functie

Duotecno streeft altijd naar de ideale combinatie van design, comfort en functionaliteit.

Huis drijft op domotica

Een van de belangrijkste zaken in de woning is het gebruik van de allernieuwste domotica, waarbij

The smart subtleties make the interior

Dat het interieur een naadloze vertaling is van de wensen van de klant, etaleert een op maat ontw

Win een draagbare Bose Luidspreker tijdens de open bedrijvendag bij DuoTecno!

Het team van DuoTecno is zich volop aan het klaarstomen voor de Open Bedrijven Dag 2018 op zondag

GRATIS Nieuwsbrief