Een smart home, iets voor jou? Bezoek Duotecno tijdens de opendeurdagen

Twijfel je of domotica wel kan voor jouw woning? Wil je graag de nieuwste snufjes ontdekken? Kom dan tussen 18 en 20 mei naar de opendeurdagen bij domotica-specialist Duotecno in Brugge. Woon demonstraties bij, krijg advies op maat en vuur je vragen af!

Ook voor jou

De voordelen van domotica zijn je vast bekend. Jij en je huisgenoten winnen aan wooncomfort en veiligheid, terwijl jullie slim omspringen met energie. Geen wonder dat meer en meer gezinnen kiezen voor het comfort van domotica. Dacht je dat domotica alleen is weggelegd voor the happy few? Think again. Tegenwoordig zijn deze systemen verrassend betaalbaar.

Slim systeem

Tijdens de opendeurdagen ontdek je dat een domoticasysteem niet complex hoeft te zijn. Het regelt zich naar jouw noden, zo bespaar je tijd en energie. De display, touchscreens en schakelaars zijn snel en intuïtief te bedienen. Ook mogelijk: regel de verlichting, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video en het alarm in je woning vanop afstand via een app. Bezoek Duotecno tijdens de opendeurdagen en overtuig jezelf!

Flexibiliteit troef

En de plaatsing? De installatie van een domoticasysteem kan zonder breekwerken. De installateur zorgt voor de juiste instellingen en maakt je wegwijs. Bovendien is het systeem modulair. Je kunt op elk moment uitbreiden. Onze medewerkers vertellen je graag meer. Ontdek inspirerende realisaties.

Opendeurdagen

Interesse? Rep je naar domoticaspecialist Duotecno in Brugge tijdens de opendeurdagen (18, 19 en 20 mei) en stap binnen in de boeiende wereld van de domotica. Je kinderen leven zich uit in de speelruimte, terwijl jij geniet van advies op maat, een hapje en een drankje. Tot dan!

Adres showroom:

Ten Briele 18.1
8200 Sint-Michiels
Bekijk kaart

Openingsuren tijdens de opendeurdagen:

  • Vrijdag 18/05: 16:00 - 22:00
  • Zaterdag 19/05: 10:00 - 17:00
  • Zondag 20/05: 10:00 - 17:00

Wil je zeker zijn van advies op maat tijdens de opendeurdagen?
Neem contact op met Duotecno en maak een afspraak. (niet verplicht)
 

In samenwerking met Duotecno bvba

GRATIS Nieuwsbrief