Vlak, minimalistisch en full touch. Dit zijn de slimme designschakelaars van morgen!

Gepubliceerd op 13 November 2019

Designschakelaars zijn de kers op de taart van je eigentijds interieur, bovendien bieden ze heel wat slimme functies die je niet meer zal willen missen. Maak kennis met de nieuwe generatie schakelmateriaal en ontdek alle troeven!
 

De designschakelaar heruitgevonden 

Op zoek naar eigentijdse schakelaars en benieuwd naar de nieuwste trends? De designschakelaars uit het Living Now-gamma van het Italiaanse BTicino koppelen minimalisme aan slimme functies en bedieningen. Het gamma is verkrijgbaar in drie technologieën: traditioneel met gewoon schakelmateriaal, smart met geconnecteerd schakelmateriaal en MyHOME_Up voor home automation. Ontdek de stijlvolle ‘Living Now’-schakelaars en vraag je gratis inspiratiebrochure aan.

Bekroond innovatief design

Het design van deze schakelaars werd bekroond met de prestigieuze IF Design Award voor innovatief design. Het ontwerp is dan ook opmerkelijk. De grote bedieningstoetsen lopen van boven tot beneden door op de afdekplaat. Het volledige oppervlak van de toets kan aangeklikt worden. De toetsen keren na het indrukken automatisch terug naar de beginpositie. Zo blijft de schakelaar steeds mooi uitgelijnd. Dankzij het gepatenteerde floating frame passen de schakelaars en stopcontacten zich aan de muur aan en bekom je een vlak resultaat. Vind hier een verdeler of installateur in je buurt.

Geslaagde match met je interieur

Graag een harmonieus totaalplaatje? Je kunt de schakelaars en stopcontacten uit het Living Now-gamma samenstellen naar jouw smaak, voor een geslaagde match met je interieur. De toetsen en afdekplaten zijn beschikbaar in drie basiskleuren: wit, zandkleur en mat zwart en dertien extra afwerkingen voor de afdekplaten, van goud en koper over eik en walnoot tot ice en night. Configureer hier jouw look op maat en bekijk meteen het resultaat.

Geconnecteerde oplossingen

Benieuwd naar smart-technologie met geconnecteerd schakelmateriaal? Living Now with Netatmo maakt van elke traditionele installatie in een handomdraai een geconnecteerde installatie en dit zonder breekwerk of software. Met ‘Living Now with Netatmo’, beschik je over een geconnecteerde range boordevol geavanceerde functies. In één enkele click heb je algemene controle over je verlichting, rolluiken en gordijnen via de schakelaars. Met behulp van de intuïtieve Home+ Control app kun je elke kamer draadloos bedienen en de gewenste scenario’s selecteren. Bovendien monitor je zonder enige moeite de energieconsumptie van elk apparaat in huis. Tot slot ontvang je push-berichten op je smartphone bij mogelijke fouten en overbelastingen, waardoor je stroompannes vermijdt. Ontdek hoe je Living Now with Netatmo installeert.

Stembediening dankzij vocale assistent

Dankzij de voice control functie kun je het volledige systeem ook bedienen met je stem via Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT. Een voorbeeld: bij het verlaten van je woning volstaat een eenvoudig commando als ‘OK Google, schakel alle lichten van de woning uit’ om alle verlichting te doven. Handig!

Laagdrempelige automatisatie

MyHOME_Up voor home automation bestaat al even, maar nu kan je dit unieke Bus-systeem ook installeren met het nieuwe Living Now-gamma. Met behulp van de intuïtieve app kun je alle functies van het huis bedienen vanop elk mobiel apparaat. Je kunt vlot scenario’s aanmaken en deze activeren op basis van tijd, voorwaarde en geolocatie. Verder kun je alle functies in de woning besturen via het nieuwe Hometouch 7” touchscreen. Dankzij de cloud service blijft de app steeds verbonden met de woning en kun je ook andere geconnecteerde apparaten bedienen, zoals slimme lampen, muzieksystemen, … Dat went snel!

Living Now is de nieuwste generatie schakelmateriaal die design koppelt aan geconnecteerde oplossingen. Benieuwd? Bezoek de BTicino Concept Store en laat je inspireren. Ontdek hier een verdeler of installateur in je buurt.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan