Nieuwe mogelijkheden in de geconnecteerde woning

Muziek, de ideale sfeerbrenger in huis. Wie houdt er niet van? Iedereen toch! Alleen, we hebben niet allemaal dezelfde smaak. De ene houdt van een streepje klassiek, de andere is helemaal gek van stevige rockgitaren. Met het muziekdistributiesysteem NUVO® biedt BTicino iedere inwoner online muziek naar zijn eigen voorkeur aan. Klassiek of rock, hiphop of jazz … de beste geluidskwaliteit is gegarandeerd, in alle kamers van de geconnecteerde woning.

NUVO®

Jouw toegang tot muziek, dat is NUVO®. Een oplossing op maat voor de eindgebruiker én voor de installateur. Er is keuze uit verschillende types players en luidsprekers. Het systeem wordt verbonden met het netwerk via wifi of via kabel, en is geschikt voor toepassing in residentiële en commerciële gebouwen.

Bedienen via smartphone of tablet is makkelijk, daar zorgt de gratis NUVO®-applicatie voor. Het systeem is compatibel met digitale muziekservices, internetradio’s of je eigen muziekbibliotheek in het netwerk. Jij kiest, NUVO® draait.

  • Players – deze toestellen staan in voor de verschillende (online) bronnen in de woning. Ze zijn beschikbaar in modellen voor één of drie zones.
  • Luidsprekers – beschikbaar in drie kwaliteiten en vermogens. Afhankelijk van de toepassing en esthetische wensen kan gekozen worden voor in- of opbouw, ronde of rechthoekige uitvoeringen.
  • Applicatie en bedieningen – één applicatie volstaat om het systeem eenvoudig en intuïtief te sturen. De app is gratis te downloaden in de App store en Google Play. Naast de applicatie is het gemakkelijk om de muziek te laten spelen via een bediening van BTicino. Deze bedieningen zijn verkrijgbaar in de verschillende  LivingLight-afwerkingen.

​MyHOME_Up

Muziekdistributie Nuvo - Bticino

MyHOME_Up, het domoticasysteem van BTicino, is geïnstalleerd en gekoppeld aan het thuisnetwerk. De MyHOME_Up applicatie vindt probleemloos alle players die op het netwerk zijn geconfigureerd. Jij bent de bewoner van je huis en dus kies jij ervoor om de muziekdistributie te integreren in jouw scenario’s. Dat kan makkelijk. Voortaan luister je naar muziek op maat volgens jouw woonsituatie en wensen.

EliotNuvo® muziekdistributie kadert perfect binnen het Eliot-programma van BTicino (Electricity – Internet of Things). Dit programma staat in voor de ontwikkeling van toestellen en systemen, die geconnecteerd zijn met een cloudservice en die altijd lokaal of vanop afstand gebruikt of geraadpleegd kunnen worden.

In samenwerking met BTicino

Meer nieuws van BTicino

Legrand, Netatmo en BTicino bundelen de krachten

 De Legrand Group neemt met zijn merken Legrand, Netatmo en BTicino een leidende rol in de smart

GRATIS Nieuwsbrief