Luister naar al je favoriete digitale muziek, overal in huis

Gepubliceerd op 03 September 2018

Muziek zorgt voor sfeer in huis, maar niet iedereen heeft dezelfde smaak. De ene houdt van een streepje klassiek, de andere zweert bij rock. Met een muziekdistributiesysteem luistert iedereen zijn favoriete online muziek. Ontdek de mogelijkheden en start shakin’!

Ieder zijn smaak

Heeft iedereen bij jou thuis dezelfde muzieksmaak? Vast niet. Jij wil bijvoorbeeld jazz luisteren in de woonkamer, je partner hardrock in de keuken. Je kan tegenwoordig meerdere online muziekbronnen raadplegen zoals iTunes, Spotify, internetradio, podcasts, … Wat als je je favoriete online muziek met enkele swipes kon selecteren via één app, om ervan te genieten in de kamer waar jij je genesteld hebt? Dat kan, met een muziekdistributiesysteem.

Muziek via het netwerk

Vandaag de dag willen we overal geconnecteerd zijn. Ook tijdens onze muziekbeleving. Met Nuvo muziekdistributie van BTicino kan iedere bewoner zijn favoriete online muziek luisteren. Via welke bron ook, in elke kamer van de geconnecteerde woning. Of je nu samen tegelijkertijd naar hetzelfde nummer wil luisteren, of naar verschillende nummers in verschillende kamers. Het intelligente audio hifi-systeem van BTicino is helemaal op maat van jullie woonsituatie en wensen.

Elke ruimte zijn muziek

Hoe werkt het? Elke ruimte wordt voorzien van een versterker – ook wel player of streamer genoemd – die verbonden wordt met het netwerk via wifi of vaste kabel. Hierop zijn luidsprekers aangesloten waaruit je muziek met geluid in topkwaliteit weerklinkt. Daarna beluister je in elke zone de muziek die jij wil. Of als je een feestje organiseert, klinkt de muziek gewoon door heel het huis. Get the party started!

Jouw gekozen muziekbron

Met het muziekdistributiesysteem van BTicino heb je via een app toegang tot al je digitale muziek van verschillende bronnen. Zo vind je bijvoorbeeld gemakkelijk je laatstgekozen popalbum in iTunes of Windows Media Player, luister je je beste afspeellijst in Spotify of Deezer, maak je connectie met de muziek op je tablet en ontdek je de nieuwste hits op een internetradio.

Gemakkelijk te bedienen

Met enkele ‘swipes’ of ‘taps’ op je smartphone of tablet vind je in de bijhorende app de opties om je muziek af te spelen. De gratis app is gemakkelijk te installeren en te gebruiken voor iOS en Android. Je selecteert in het overzicht eenvoudig de zone waar je van je muziek wil genieten en de bron waar je het liedje terugvindt. Ook via domotica kan het systeem bediend worden. Handig, als je het bv. in een “alles uit” scenario combineert bij het verlaten van de woning.

Wil je ook overal je online muziek luisteren? Doe inspiratie op of neem contact op met de BTicino verdeler in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan