Installeer zelf je Smart Home met geconnecteerde oplossingen en verbeter zo de veiligheid en het energieverbruik

Gepubliceerd op 20 July 2020

De smartphone is niet meer weg te denken in ons leven. Dankzij hedendaagse technologie zijn we voortdurend verbonden, ook met onze woning. Via eenvoudige bediening thuis of op afstand verbeteren we het comfort, de veiligheid en energieprestaties in huis. Je woning transformeren tot een Smart Home maken is kinderspel. Zonder breekwerk en gedoe. Maak kennis met de Netatmo Pro producten.

De geconnecteerde woning

Dankzij geconnecteerde oplossingen staan we voortdurend in verbinding met onze woning, thuis en vanop afstand. Controleer en krijg meldingen van de toestellen in je woning, personaliseer je dagelijkse scenario’s voor functies en communiceer met je woning via je stem. Je kunt de geconnecteerde installaties via een app bedienen die in verbinding staat met slimme geconnecteerde producten

Energiezuinige en veilige woning

De producten in het Netatmo Pro gamma maken het leven thuis gemakkelijker, veiliger en energiezuiniger. Bovendien is de installatie eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Zo zie je bijvoorbeeld wie er in je tuin rondloopt, krijg je een melding wanneer het alarm van rookmelder afgaat, controleer je het verbruik van je verwarmingsinstallatie en zoveel meer.

Smart Home: eenvoudig te installeren

Je hoeft geen IT-specialist te zijn of grote verbouwingen uit te voeren om je eigen Smart Home te creëren. Via de specifieke apps om de veiligheids- en energiefuncties te bedienen, en de toegang tot het wifi-netwerk kun je gemakkelijk je slimme oplossingen en draadloze bedieningen installeren. Na de installatie kun je altijd je woning van op afstand met de smartphone of stem monitoren en bedienen. Maak kennis met het Netatmo Pro gamma.

Smart Home oplossingen

Slimme thermostaat

Programmeer je verwarmingsinstallatie op basis van jouw ritme en gewoontes met de app of via spraak. Hoe installeer je dit? Simpel. De Slimme Thermostaat verbind je met het Netamo relais via de eigen radiofrequentie. Die relais verbind je via wifi met het internet en bedien je via de Netatmo Energy App.

Heb je elektrische verwarming? Vervang dan de bestaande kabeluitgang door een geconnecteerde uitgang. Bedien de elektrische radiatoren en controleer hun verbruik. Heb je een verwarmingsketel op gas, stookolie, hout of een warmtepomp? Ook die kun je slim maken met een slimme thermostaat die je installeert met of zonder kabel. De slimme thermostaat kan de meeste thermostaten vervangen. Verwarm zo je woning waar, hoe en wanneer je dat wilt met een programma voor elke ruimte. Ontdek meer over de Slimme Thermostaat.

Additionele slimme radiatorkraan

Je kunt je Slimme Thermostaat aanvullen met slimme radiatorkranen. Hiermee kies je waar, wanneer en hoe je elke kamer in huis verwarmt. Ook deze radiatorkranen worden met het relais verbonden met wifi. Is je Slimme Thermostaat al geïnstalleerd, dan controleer je in de Netatmo Energy App de parameters en hoeveel Slimme Radiatorkranen je kunt toevoegen. Ontdek meer over additionele slimme radiatorkranen. Heb je collectieve verwarming of distributieverwarming? Ontdek de Slimme Radiatorkranen en het starterspakket hiervoor.

Slimme rookmelder

Een intelligente rookdetector waarschuwt je wanneer het alarm afgaat, waar je ook bent. Krijg een waarschuwingssein van de rookmelder of in realtime via je smartphone. Schakel het alarm uit wanneer de situatie onder controle is. Het toestel checkt bovendien regelmatig zijn eigen werking en de levensduur. Het enige wat je moet doen is de rookmelder draadloos bevestigen aan je plafond. Ontdek meer over de Slimme Rookmelder.

Slimme buitencamera

Geen zin in ongewenst bezoek zoals inbrekers? Met een Slimme Buitencamera zie je in real-time op je smartphone via de Netatmo Security app wat er gebeurt in je tuin of aan je voordeur. De camera kan auto’s, dieren en mensen van elkaar onderscheiden en geeft je een waarschuwing wanneer hij een onbekende detecteert. Daarnaast schrikt het toestel via een intelligent ledverlichtingssysteem indringers af en geniet je van automatische verlichting wanneer je thuiskomt. Ontdek meer over de Slimme Buitencamera.

Slimme binnencamera

Een Slimme Binnencamera geeft direct een melding als er binnen iets niet klopt. Zo hoeft er geen tijd te gaan over het bekijken van opnames maar krijg je meteen wanneer een indringer is gespot een foto of video toegestuurd. Ontdek meer over de Slimme Binnencamera.

Wil je graag je woning slim maken met geconnecteerde oplossingen? Neem contact op met een verdeler of installateur in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan