Deze slimme snufjes maken je leven makkelijker

Gepubliceerd op 04 November 2019

Tegenwoordig is iedereen geconnecteerd. Dat levert interessante oplossingen op die je leven gemakkelijker maken. Welke innovaties zijn het overwegen waard? Ontdek het hier.

Val niet meer zonder elektriciteit

Daalt bij je thuis de netspanning onvoorzien, of valt die volledig weg? Dan ben je met een noodstroomvoorziening, ook wel UPS gered. Een line interactive UPS voor IT-apparatuur zorgt voor een veilige en hoogkwalitatieve energietoevoer en een feilloze werking van de modem, router, smart tv, … Aan de hand van drie ledlichtjes weet je de status van je UPS. Daarnaast zorgt een UPS voor de overspanningsbeveiliging, mocht in de omgeving de bliksem inslaan.

Laad veilig je elektrische wagen op

Elektrische en plug-in hybride wagens winnen aan populariteit. De mogelijkheid om je wagen thuis op te laden is dus zeker interessant. Dit kan met een contactdoos die veel steviger is dan een gewoon stopcontact, en een zware permanente belasting aankan. Of met een laadstation, een aanrader als je een nog snellere laadtijd en extra functies wil. Dankzij de standaard meegeleverde Bluetooth-technologie en een app kan het laadstation verbonden worden met je smartphone of tablet zodat je het laadstation kunt vergrendelen of ontgrendelen, of programmeertijden kunt instellen.

Bedien de elektrische installatie vanop afstand

Stel, je komt thuis en merkt dat er een elektrische storing (verliesstroom) is geweest. Je diepvries is ontdooid en je moet heel wat etenswaren weggooien. Dit is verleden tijd. Met een veiligheidsinrichting die gekoppeld is aan de differentieelschakelaar in je woning, merk je meteen wanneer er zich een onverwacht stroomverlies voordoet. Je krijgt dan een melding via de app op je smartphone. Is het een tijdelijk verlies geweest, dan kun je op afstand de afgesprongen differentieelschakelaar terug inschakelen. Is het een permanente storing, dan kun je een technieker contacteren.

Laad je smartphone draadloos op

Je herkent het vast wel. De batterij van je smartphone moet herladen worden, maar je vindt de laadkabel niet. Geen stress. Met een inductielader laad je je smartphone (met inductieontvanger) draadloos op. Integreer de lader in je woning of in je tuin, in- of opgebouwd op de muur. Er zijn ook laders met een USB-poort beschikbaar. Daarmee kun je vlot een tweede toestel met kabel opladen.

Connecteer met je thermostaat

Wanneer je niet thuis bent, hoeft je verwarming niet volop te werken. Met een slimme thermostaat kun je vanop afstand de temperatuur bij je thuis regelen, via een app op je smartphone. Je kunt je eigen programma’s invoeren en zo genieten van een slimmer klimaatbeheer. Dankzij geolocatie weten de app en je thermostaat waar je je bevindt. Vertrek je bijvoorbeeld vroeger dan normaal, dan krijg je de vraag of je de verwarming eerder wil uitschakelen. Zo bespaar je slim op energie en bijhorende kosten.

Interesse in de laatste innovaties in elektrische sturing? Doe inspiratie op met de brochure of neem vrijblijvend contact op met een verdeler in de buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan