Bespaar in alle comfort met een slimme designthermostaat

Gepubliceerd op 12 October 2017

Je verwarming thuis later laten aanspringen omdat je moet overwerken. Op een snikhete dag snel je huis laten afkoelen. Programma’s op maat instellen. Met een slimme thermostaat verhoog je je comfort terwijl je energie bespaart. We zoomen in op de nieuwste functies en laten je kennismaken met een bekroond design. 

Altijd verbonden

Het verschil tussen een gewone en een slimme thermostaat? Een slimme thermostaat is verbonden met het internet. Voordeel: je kan hem vanop afstand bedienen via je smartphone. Zo kan jij vanuit je zetel -maar ook vanop op je werk- de temperatuur regelen in huis. Eén commando op je smartphone en de temperatuur is aangepast. Ontdek alle voordelen van een slimme thermostaat.

Snel comfort

Slimme thermostaten worden steeds slimmer. Smarther van BTicino bijvoorbeeld, heeft een Boost-functie waarmee je voor een korte periode de verwarming of koeling activeert. Voor een halfuurtje, een uur of anderhalf uur. Zo geniet je van snel comfort en spring je slim om met energie. Je zet de functie aan via het apparaat zelf of via je smartphone. Een verticale strook toont dat de functie actief is en geeft de resterende tijd aan.

Vanop afstand

Gebruik je de BTicino Thermal App met geolocatie, dan weet je slimme thermostaat altijd waar je bent. Ben je de stad in, dan krijg je de vraag of de verwarming of koeling gestopt moet worden. Een weekendje aan de kust? Dan kan je de thermostaat regelen via de app, ook als er een programma staat ingesteld. Snel en in enkele stappen. Ontdek de handige BTicino Thermal app. Je kan hem gratis downloaden in Google Play en de Apple Store.

Ook voor huisgenoten

Je wil je partner, zoon of dochter toegang geven? Als ze de app op hun smartphone installeren, kunnen ook zij de thermostaat sturen. Jullie gegevens, functies en instellingen worden veilig bewaard in de BTicino Cloud. Want ook slimme thermostaten maken deel uit van het Internet of Things.

Meerdere toestellen

Welke toestellen bestuurt de thermostaat allemaal? Tegenwoordig kan er veel. Je kan een of meerdere toestellen in verschillende zones van je huis aansturen, of zelfs alle toestellen bij je thuis. Valt je internetverbinding uit, dan blijft je slimme thermostaat functioneren volgens het ingestelde programma. De app blijft lokaal werken via je wifinetwerk thuis.

Beauty & brains

Je thermostaat is niet langer een ontsierend doosje tegen de muur. Slimme thermostaten ogen eigentijds en strak, voor een goede match met de hedendaagse woning. Smarther heeft een witte look met glaseffect en een discreet, maar helder display. Het Italiaanse design leverde BTicino een prestigieuze iF Design Award op.

Een slimme thermostaat kan jou het leven makkelijker, goedkoper en comfortabeler maken. Je profiteert van bediening vanop afstand en energiebesparende functies, in combinatie met een hedendaags design. Vergeet niet te checken of de slimme thermostaat wel compatibel is met jouw verwarmingssysteem. 

 Meer weten of een offerte op maat van jouw project. Klik hier voor een Certified/expert partner in jouw buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan