Nieuwe binnenposten voor videoparlofonie

De nieuwe Classe 300 binnenposten combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. BTicino brengt betaalbare topklasse. 

Volledig in lijn met de huidige trend introduceert BTicino met Classe 300 voor de eerste keer handenvrije binnenposten met LCD kleurenscherm in 7 inch.

Met een erg dun profiel (22.5 mm) zijn de toestellen opvallend discreet aanwezig in elk interieur.

Nog een troef: de ruime gebruiksmogelijkheden. De intuïtieve bediening via het touchscreen maakt deze toestellen bijzonder toegankelijk. Gebruikers vinden makkelijk hun weg doorheen alle geïntegreerde functies. Toch werden 4 basisfuncties voorzien voor directe bediening. Zo hoeft de gebruiker, bijvoorbeeld voor het eenvoudig openen van de deur, niet in het menu van het touchscreen gaan. Bovendien bevordert dit, samen met de geleiding in reliëf, ook een goede toegankelijkheid door andersvaliden.

Classe 300 wordt aangeboden in wit of antraciet, als opbouwversie voor montage tegen de muur of als tafelmodel. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. Voor beide  - zowel voor de basis- als de geheugenversie -  bestaat eveneens een kit. Met daarin het deurstation, de monitor en de voeding, is dit de volledige oplossing voor de woning.

De binnenposten van Classe 300 werken perfect op het tweedraadssysteem van BTicino. Oudere toestellen met hoorn kunnen moeiteloos worden vervangen.

Ga voor meer informatie naar de website: http://www.bticino.be/nl/videofonie/classe-300

 

In samenwerking met BTicino

Meer nieuws van BTicino

Legrand, Netatmo en BTicino bundelen de krachten

 De Legrand Group neemt met zijn merken Legrand, Netatmo en BTicino een leidende rol in de smart

Vlak, minimalistisch en full touch. Dit zijn de slimme designschakelaars van morgen!

Designschakelaars zijn de kers op de taart van je eigentijds interieur, bovendien bieden ze heel

Deze slimme snufjes maken je leven makkelijker

Tegenwoordig is iedereen geconnecteerd.

Vernieuwde slimme deurcommunicatie: Classe 100, voor maximale vrijheid en connectiviteit

De Classe 100 binnenposten van BTicino ondergingen een stevige verjongingskuur.

GRATIS Nieuwsbrief