Nieuwe binnenposten voor videoparlofonie

De nieuwe Classe 300 binnenposten combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. BTicino brengt betaalbare topklasse. 

Volledig in lijn met de huidige trend introduceert BTicino met Classe 300 voor de eerste keer handenvrije binnenposten met LCD kleurenscherm in 7 inch.
Met een erg dun profiel (22.5 mm) zijn de toestellen opvallend discreet aanwezig in elk interieur.

Nog een troef: de ruime gebruiksmogelijkheden. De intuïtieve bediening via het touchscreen maakt deze toestellen bijzonder toegankelijk. Gebruikers vinden makkelijk hun weg doorheen alle geïntegreerde functies. Toch werden 4 basisfuncties voorzien voor directe bediening. Zo hoeft de gebruiker, bijvoorbeeld voor het eenvoudig openen van de deur, niet in het menu van het touchscreen gaan. Bovendien bevordert dit, samen met de geleiding in reliëf, ook een goede toegankelijkheid door andersvaliden.

Classe 300 wordt aangeboden in wit of antraciet, als opbouwversie voor montage tegen de muur of als tafelmodel. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. Voor beide  - zowel voor de basis- als de geheugenversie -  bestaat eveneens een kit. Met daarin het deurstation, de monitor en de voeding, is dit de volledige oplossing voor de woning.

De binnenposten van Classe 300 werken perfect op het tweedraadssysteem van BTicino. Oudere toestellen met hoorn kunnen moeiteloos worden vervangen.

Ga voor meer informatie naar de website: http://www.bticino.be/nl/videofonie/classe-300

 

In samenwerking met BTicino

Meer nieuws van BTicino

Bespaar in alle comfort met een slimme designthermostaat

Je verwarming thuis later laten aanspringen omdat je moet overwerken.

Bis Beurs 2017 - Ontdek alle nieuwigheden van Bticino

Tijdens bis beurs 2017 kom je op de stand van Bticino ogen tekort!

Domotica voor iedereen

Eén enkele app om eenvoudig alle apparaten in uw domoticasysteem te integreren en beheren vanop u

Domotica? Slim bekeken!

Wil jij het comfort en de veiligheid in je woning verhogen én ook nog eens energie besparen?

Gratis documentatie van BTicino

GRATIS Nieuwsbrief