Nieuwe binnenposten voor videoparlofonie

De nieuwe Classe 300 binnenposten combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. BTicino brengt betaalbare topklasse. 

Volledig in lijn met de huidige trend introduceert BTicino met Classe 300 voor de eerste keer handenvrije binnenposten met LCD kleurenscherm in 7 inch.

Met een erg dun profiel (22.5 mm) zijn de toestellen opvallend discreet aanwezig in elk interieur.

Nog een troef: de ruime gebruiksmogelijkheden. De intuïtieve bediening via het touchscreen maakt deze toestellen bijzonder toegankelijk. Gebruikers vinden makkelijk hun weg doorheen alle geïntegreerde functies. Toch werden 4 basisfuncties voorzien voor directe bediening. Zo hoeft de gebruiker, bijvoorbeeld voor het eenvoudig openen van de deur, niet in het menu van het touchscreen gaan. Bovendien bevordert dit, samen met de geleiding in reliëf, ook een goede toegankelijkheid door andersvaliden.

Classe 300 wordt aangeboden in wit of antraciet, als opbouwversie voor montage tegen de muur of als tafelmodel. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. Voor beide  - zowel voor de basis- als de geheugenversie -  bestaat eveneens een kit. Met daarin het deurstation, de monitor en de voeding, is dit de volledige oplossing voor de woning.

De binnenposten van Classe 300 werken perfect op het tweedraadssysteem van BTicino. Oudere toestellen met hoorn kunnen moeiteloos worden vervangen.

Ga voor meer informatie naar de website: http://www.bticino.be/nl/videofonie/classe-300

 

In samenwerking met BTicino

Meer nieuws van BTicino

eSAFE Pakt uit met oplossing voor 'Last mile' problematiek

In zijn vorige job was Leon Renson specialist koerierdiensten en werd hij regelmatig geconfrontee

Legrand Group Belgium op Batibouw 2019: De geconnecteerde woning staat centraal

Op Batibouw 2019 trekt Legrand Group Belgium resoluut de kaart van de geconnecteerde woning.

Project AZ Sint-Maarten: Legrand zorgt voor extra flexibiliteit

Automobilisten die dezer dagen aan de noordkant van Mechelen over de R6 rijden, kunnen er niet na

GRATIS Nieuwsbrief