Niet binnen zonder bellen

Dankzij de videofonie hoef je ongewenste personen niet binnen te laten en kan je de deur vanop afstand openen voor vrienden en familie. Bovendien kan je binnenpost meestal afgestemd worden op je stopcontacten, je schakelaars en de rest van je interieur. Voor de buitenposten heb je keuze uit verschillende robuuste en mooie toestellen. En uiteraard zijn alle componenten verkrijgbaar in een handige kit. Ontdek hier enkele mooie voorbeelden van videofonie systemen.

De 2-draadskits vormen de meest voordelige en meest praktische oplossing voor je installatie video-parlofonie.
Elke kit videofonie of parlofonie bevat de nodige componenten voor het samenstellen van een volledig systeem: voeding, buitenpost en binnenpost. Er is een technische handleiding meegeleverd die erg nuttig is voor de aansluiting en inbedrijfstelling. 2 draden volstaan, en de aansluitingen zijn niet polariteitgevoelig.  Als de  kit dient om een oud systeem te vervangen, dan kan de bestaande bekabeling gebruikt worden. Maak kennis met de verschillende kits

BINNENPOSTEN

Kies de afwerking, die het best bij je interieur past. Er zijn vandaag interessante systemen op de markt waarbij je ervoor kan zorgen dat je videodisplay perfect wordt afgestemd op je schakelmateriaal, zo bedien je met dit toestel niet alleen de buitendeur maar ook je hele domotica systeem. Wie kiest voor een parlofoon heeft keuze uit één met hoorn of een handenvrije.  Ga je voor een binnenpost met geheugen dan kan je zien wie er heeft aangebeld terwijl je niet thuis was.

BUITENPOSTEN

Er bestaan buitenposten voor elk type installatie, van ééngezingswoning tot grote appartementsgebouwen. Je kan kiezen voor een parlofoon of videofoon, opbouw of inbouw. Een videofoon heeft als voordeel dat je kan zien wie er voor de deur staat, dit zorgt voor een verhoogd veiligheidsgevoel. Kies je voor een videofoon dan kan deze uitgerust worden met een traditioneel toetsenbord, een badge-lezer, dag/nacht-camera, toegangscontrole,...  er zijn onbeperkte combinatiemogelijkheden.  Ten slotte kan je ook kiezen uit verschillende afwerkingen die zich perfect laat integreren in elke type woning. 

Ontdek hier de verschillende combinatiemogelijkheden

In samenwerking met BTicino

Meer nieuws van BTicino

Legrand, Netatmo en BTicino bundelen de krachten

 De Legrand Group neemt met zijn merken Legrand, Netatmo en BTicino een leidende rol in de smart

Vlak, minimalistisch en full touch. Dit zijn de slimme designschakelaars van morgen!

Designschakelaars zijn de kers op de taart van je eigentijds interieur, bovendien bieden ze heel

Deze slimme snufjes maken je leven makkelijker

Tegenwoordig is iedereen geconnecteerd.

Vernieuwde slimme deurcommunicatie: Classe 100, voor maximale vrijheid en connectiviteit

De Classe 100 binnenposten van BTicino ondergingen een stevige verjongingskuur.

GRATIS Nieuwsbrief