Must-see: de oplossingen van Wienerberger komen tot leven in hun vernieuwde showroom (Londerzeel)

23/03/2023

Het is officieel: je kan de vernieuwde showroom van Wienerberger gaan ontdekken in Londerzeel. En of dat de moeite loont! De 15 jaar oude showroom ontpopte tot een heus belevingscentrum, waar je onder meer aan de slag kan met handige digitale inspiratietools. Stap voor stap ontdek je zo de ideale gevelsteen, kleidakpan, kleiklinker etc. voor jouw project. Ga een kijkje nemen, sla aan het experimenteren en geef je project een vliegende start. De ervaren adviseurs begeleiden je graag.

Van vertrouwd informatie- en inspiratiepunt …

De Wienerberger showroom langs de A12 in Londerzeel is al jaren een vertrouwd informatie- en inspiratiepunt voor bouwers en verbouwers, tuinliefhebbers en bouwprofessionals. Je kan er de Wienerberger producten en oplossingen zien, voelen en combineren en krijgt daarbij deskundig advies van de showroomadviseurs. Maar tegenwoordig is er zoveel meer te beleven!

… tot heus belevingscentrum

De nieuw ingerichte showroom kreeg er een extra dimensie bij: beleving. Dat mag je gerust breed interpreteren. Inspiratiefoto’s, visualisaties, textuurschermen … nemen je mee in de vele mogelijkheden van de Wienerberger producten voor jouw woon- of tuinproject. Een toegevoegde waarde boven op de fysieke beleving waarrond het vroegere showroomconcept was opgebouwd.

Bereid je bezoek voor vanuit je zetel

Eigenlijk begint jouw belevingsreis al thuis in je zetel, dankzij de kracht van digitale technieken. Je reserveert je bezoek online – een must op zaterdag – en laadt via de Wienerberger website info over je project op. In de webtool kan je aangeven of je een renovatie- of nieuwbouwproject plant, de architectuurstijl beschrijven en plannen of foto’s van de woning opladen. Ook kan je alvast een moodboard samenstellen met inspirerende foto’s.

Eens in de showroom, kan je zo meteen aan je ontdekkings- en vergelijkingstocht beginnen. De showroomadviseur weet alvast waarom je langskomt en is meteen mee.

Ontdek een schat aan inspiratie

In de showroom zet je, individueel of onder begeleiding van een showroomadviseur, je ontdekkingstocht verder. Neem gerust je architect of plaatser mee om je te vergezellen.

Nadat je bent aangemeld via een van de registratieschermen begeleidt de webbased app je langs de verschillende producten. Via de QR-codes bij elk product kan je meer informatie opvragen of het item toevoegen aan je moodboard. Ook kan je de producten op een presentatietafel uitstallen en vergelijken. Handig, dankzij een RFID-tag krijg je een realistisch beeld van de textuur van de geplaatste gevelstenen of kleiklinkers.

Verder geven inspiratieschermen jou een rijke inkijk in met de producten gerealiseerde projecten en geven ze specifieke productinformatie. Ook die info is dankzij een QR-code snel en gemakkelijk toe te voegen aan je moodboard in de app.

Gratis wifi in de showroom maakt het werken met de gebruiksvriendelijke webtool laagdrempelig. Niet digital minded ingesteld? Geen probleem, dan maak je de ontdekkingstocht gewoon op de vertrouwde fysieke manier. De tocht doorheen de showroom loopt onder meer langs een innovatiebox en maquettes waar plaatsingstechnieken en -mogelijkheden en innovaties fysiek worden getoond en toegelicht met tekst en video’s.

Spreek je project door in de gesprekbox

Na de ontdekkingstocht door de showroom neemt de adviseur de tijd om jouw project in detail door te praten, vragen te beantwoorden en je te informeren over de mogelijkheden met het Wienerberger gamma. Voor die babbel zitten jullie samen in een van de semi-transparante gespreksboxen.

De vier gespreksruimtes zijn verzameld in een paviljoen centraal in de showroom. De geborgen zones zijn uitgerust met de nodige schermen en technieken om jouw moodboard te presenteren en te vergelijken met informatie die de showroomadviseur aanreikt. Hij of zij kan zinvolle info in een handomdraai aan je dossier toevoegen.

Ontvang je moodboard, documentatie en stalen

Na je bezoek ontvang je je moodboard met toegevoegde informatie en visualisaties in je mailbox. Dit alles kan je bovendien in de webbased app raadplegen wanneer je maar wil. En natuurlijk krijg je de gewenste fysieke stalen en documentatie van de Wienerberger gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers mee naar huis.

Klaar om op ontdekking te gaan? Spring binnen in de vernieuwde showroom wanneer het jou past. Bekijk hier de praktische gegevens. Voor een vlot verloop raden we aan om online een afspraak te maken. Voor een afspraak op zaterdag is dit verplicht.

In samenwerking met Wienerberger NV

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.